İzmir Üniversitesi Öğretim Üyesi alım ilanı

İzmir Üniversitesi Öğretim Üyesi alım ilanı

İzmir Üniversitesi Rektörlüğünden:

 

Üniversitemiz 2547 Sayılı Yüksek Öğretim Kanunu" Öğretim üyeliğine Yükseltilme Atanma Yönetmelik hükümlerinde aranan koşulları yerine getirmiş olmak kaydı ile aylık ve özlük hakları yönünden 4857 sayılı İş Kanunu hükümlerine tabi olarak öğretim elemanı alınacaktır. İlana konu olan kadrolar tam zamanlıdır. Profesör, Doçent ve Yardımcı Doçent kadrolarına başvuracakların İzmir Üniversitesi Akademik Atama ve Yükseltme Kriterlerini sağlaması; anabilim dalını belirtir bir dilekçenin ekinde, nüfus cüzdanı fotokopisi, 2 fotoğraf, özgeçmiş, öğrenim durumunu gösteren belgeler (onaylı suret ve yurt dışından alınan diplomalar için denklik belgesi) ile Profesör ve Doçent kadrosuna başvuracakların doçentlik belgesi, bilimsel yayın ve çalışmalarını kapsayan dosyasını (Profesörlük için 6 takım, Doçent ve Yardımcı Doçent için 4 takım) vermeleri gerekmektedir.

Başvurular bu ilanın Resmi Gazete'de yayımı tarihinden itibaren 15 gün içinde İzmir Üniversitesi Personel Müdürlüğüne şahsen veya posta aracılığı ile yapılabilir. Postadaki gecikmeler ve eksik belge ile yapılan başvurular dikkate alınmaz. İnternet üzerinden başvurular kabul edilmez. Kadro adetleri, başvuru koşulları ve başvuru için gerekli belgeler diğer tamamlayıcı bilgiler ilgili birimlerden veya www.izmir.edu.tr internet adresinden öğrenilecektir.

Duyurulur.

Fakültesi

Bölüm

Anabilim Dalı

Kadro Unvanı

Adet

Aranan Nitelikler

Tıp Fakültesi

Dahili Tıp Bilimleri

Aile Hekimliği

Yardımcı Doçent

1

Obez ve non-obez bireylerde açlık serum insülin düzeylerinin karşılaştırılması konusunda çalışma yapmış olmak.

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları

Doçent

1

Yeni Doğan yan dal uzmanı olmak.

Yardımcı Doçent

1

Çocuk Hematolojisi yan dal uzmanı olmak.

Yardımcı Doçent

1

Yeni Doğan yan dal uzmanı olmak.

Yardımcı Doçent

2

 

İç Hastalıkları

Yardımcı Doçent

1

Tıbbi Onkoloji yan dal uzmanı olmak

Cerrahi Tıp Bilimleri

Göğüs Cerrahisi

Yardımcı Doçent

1

Akciğer kanseri konusunda deneyimli olmak.

Mimarlık Fakültesi

Mimarlık

 

Profesör

1

Mimarlık Fakültelerinin Mimarlık veya Şehir ve Bölge Planlama Bölümlerinden mezun, belirtilen alanlardan birinde doktora yapmış, Kentsel Tasarım veya Çevre Tasarımı ile ilgili alanlarda uzmanlaşmış ve akademik çalışmalarda bulunmuş olmak.

İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı

 

Profesör

1

Mimarlık Fakültelerinin Mimarlık, Şehir ve Bölge Planlama veya İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümlerinden mezun, belirtilen alanlardan birinde doktora yapmış, Kentsel Tasarım veya Çevre Tasarımı ile ilgili alanlarda uzmanlaşmış ve akademik çalışmalarda bulunmuş olmak.

Yardımcı Doçent

1

Mimarlık veya İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı bölümlerinden mezun olup, ilgili alanların birinde doktora yapmış ve akademik çalışmalarda bulunmuş olmak.

Hukuk Fakültesi

Özel Hukuk

Medeni Usul ve İcra İflas Hukuku

Yardımcı Doçent

1

 

 

 


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.