Jest Mimik Hareketleri Uygun Bulunmayan Memura Sürgün

Jest Mimik Hareketleri Uygun Bulunmayan Memura Sürgün

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, Kredi ve Yurtlar Kurumunun evlere şenlik bir karara imza attığını söyledi.

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk,  Kredi ve Yurtlar Kurumunun evlere şenlik bir karara imza attığını söyledi. Zonguldak'ta görev yapan Güvenlik Şefi İlhan Bilicinin amirine karşı jest ve mimik hareketlerinin uygun bulunmayarak, Eskişehir'e aynı unvanla sürgün edildiğini ifade eden Koncuk, “ Zonguldak'ta Güvenlik şefine verilen bu ceza bir ilk olsa gerek, aman ha amirinizle konuşurken kaşınıza, gözünüze dikkat edin.” dedi.

Genel Başkan açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Bu Kredi ve Yurtlar Kurumu evlere şenlik işlere imza atıyor. Zonguldak'ta görev yapan Güvenlik Şefi İlhan Bilici amirine karşı jest ve mimik hareketleri uygun bulunmayarak Eskişehir'e aynı unvanla sürgün ediliyor. Genel Müdür ve Sayın Bakan da, bu iş nedir demeden altına imzayı atıyor.

Zonguldak'ta Güvenlik şefine verilen bu ceza bir ilk olsa gerek, aman ha amirinizle konuşurken kaşınıza, gözünüze dikkat edin. Gözünüz bile seğirse Allah muhafaza sürgün sebebi sayılabilir. Genel Müdür Sayın Aksu, Sayın Bakan, olur vermişsiniz ama durumu tekrar incelerseniz memnun oluruz.”

11-024.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.