Kabine değişikliğinde flaş iddia: Süleyman Soylu'nun yerine Hakan Fidan

Kabine değişikliğinde flaş iddia: Süleyman Soylu'nun yerine Hakan Fidan

Kabine değişikliği iddialarında yeni gelişme: Süleyman Soylu'nun yerine Hakan Fidan! Deniz Zeyrek, Süleyman Soylu, Hakan Fidan, Berat Albayrak, Mevlüt Çavuşoğlu, Adnan Bali ve Naci Ağbal'a dair dikkat çeken ifadeler kullandı.

Sözcü gazetesi yazarı Deniz Zeyrek, kabine değişikliği iddialarına ilişkin bir yazı kaleme aldı. 

"Malum ateş olmayan yerden duman da çıkmaz. Bu nedenle gelin kabine değişikliği iddialarının ciddi detaylarına da bakalım" ifadelerini kullanan Zeyrek, Süleyman Soylu'nun İçişleri Bakanlığından ayrılması halinde İçişleri Bakanlığı'na en yakın ismin MİT Başkanı Hakan Fidan olduğunu söyledi.

Sözcü yazarı Deniz Zeyrek, kabine değişiklikleri iddialarına dair kaleme aldığı yazısında Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın görevinin değişmesini beklemediğini söyledi. Zeyrek, görevinin değişmesi halinde ise Albayrak'ın Dışişleri Bakanı olmasının daha büyük bir ihtimal olduğunu iddia etti.

Deniz Zeyrek, söz konusu yazısında, "Albayrak, Dışişleri Bakanı olursa, Mevlüt Çavuşoğlu da Turizm Bakanı olacaktır" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Zeyrek, Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın bölünmesi durumunda da Adnan Bali ve Naci Ağbal'ın kabineye girmesinin sürpriz olmayacağını belirtti.

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.