Kadir Has Üniversitesi Öğretim Üyesi alım ilanı

Kadir Has Üniversitesi Öğretim Üyesi alım ilanı

Kadir Has Üniversitesi Rektörlüğünden:

Kadir Has Üniversitesi Rektörlüğünden:

ÖĞRETİM ÜYESİ ALIM İLANI

Üniversitemize 2547 sayılı Kanun ile “Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği”nde öngörülen koşullara ek olarak, Üniversitemiz web sayfasında yayınlanan Akademik Yükseltilme ve Atanma Kriterlerini yerine getirmiş olmak kaydı ile aylık ve özlük hakları yönünden 4857 sayılı İş Kanunu hükümlerine tabi olarak öğretim üyesi alınacaktır. İlana konu olan kadrolar tam zamanlıdır. Doçent kadrolarına başvuracakların Kadir Has Üniversitesi Akademik Yükseltilme ve Atanma Kriterlerinde belirtilen niteliklere sahip olmaları gerekmektedir.

Adayların KHÜ Akademik Yükseltilme ve Atanma Kriterlerinin Ek-2 tablosundaki sıralamaya uygun olarak hazırlanmış oldukları (Doçentlik için 4 takım) bilimsel dosyaları ile birlikte Kadir Has Üniversitesi, Kadir Has Kampusü Personel Daire Başkanlığı 34083-Cibali /İSTANBUL adresine ilan başvuru süresi içinde başvuruda bulunmaları gerekmektedir.

Belirtilen şartları taşımayan ve süresi içerisinde başvurmayan adayların başvuruları ile postayla yapılan başvurular ve Internet üzerinden yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır. Başvuru dosyasında eksik belge olması halinde başvuru değerlendirmeye alınmayacaktır.

Başvuru süresi, ilan tarihinden itibaren 15 gündür. (Günlük gazetede ilan tarihinden en son tarihli olanı dikkate alınacaktır.)

Adayların bilimsel dosyalarında bulunacak belgeler:

1. Dilekçe, (Öğr. Üyesi Başvuru Dilekçesi)

2. Özgeçmiş,

3. Üniversitemiz web sayfasında (http://www.khas.edu.tr/egitim/atanma-yukseltme-kriterleri.html) adresinde yayınlanan Akademik Yükseltilme ve Atanma Kriterlerinin Ek-2 tablosundaki sıralamaya uygun düzenlenmiş yayın listesi ve dokümanları ile bu yayınlar dışındaki diğer faaliyetlerin listesi

4. Akademik unvanının gerektirdiği onaylı diploma ve belgelerin fotokopileri (Lisans, Yüksek Lisans, Doktora, Doçentlik belge asıllar ile birlikte geldiğinde diploma onayları yapılabilecektir.) Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurul’ca denkliğinin onaylanmış olması şarttır.

5. Yabancı dil yeterliliğini gösteren belge

6. Erkek adaylar için askerlik durum belgesi

 

Birimi

Bölümü

Akademik Unvan

Adet

Özel Koşullar

İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi

Uluslararası İlişkiler

Doçent

1

Çalışma ve uzmanlık alanının Karadeniz Bölgesi Güvenlik ve Politika Odaklı Avrupa Güvenliği;

Komşular Odaklı Avrupa Birliği; Dış ve Güvenlik Politikası;

Avrupa Bütünleşmesi;

Türk-Yunan İlişkileri konularını kapsaması.

İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi

Ekonomi

Doçent

1

Çalışma ve uzmanlık alanlarının makroekonomi, uluslararası finans, politik ekonomi, kalkınma ekonomisi ve iktisadi düşünce tarihi konularında olması. Zaman serisi ve panel veri yöntemlerine hakimLisans, yüksek lisans ve doktora düzeyindemakroekonomi, para ve bankacılık, büyümeekonomisi, kalkınma ekonomisi, finansalekonomi, iktisadi düşünce tarihi alanlarında ders verebilecek nitelikte olması.

Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi

Endüstri Mühendisliği

Doçent

1

Emergency response, healthcare, and disaster reliefrelated OR applications; facility location,location-routing, vehicle routing related ORapplications; genetic algorithms; multi-criteriaoptimization applications konularında daha önceden ingilizce ders vermiş olmak ve bu konularda araştırma yapacak düzeyde birikim sahibi olması.

SCI/SCI-Expanded tarafından taranan mesleğin önde gelen süreli yayınlarında yayınlanmış en az 5 esere sahip olmak,

Uluslararası önemli dergilerde hakemlik yapmış olması

 

Başvuru adresi

Kadir Has Üniversitesi Cibali Kadir Has Kampusü

Personel Daire Başkanlığı

34083-Cibali/İSTANBUL

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.