Kahveci'den Bahçeli'ye dikkat çeken ziyaret: Kamu çalışanlarının sorunları masaya yatırıldı

Kahveci'den Bahçeli'ye dikkat çeken ziyaret: Kamu çalışanlarının sorunları masaya yatırıldı

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti. Görüşmede kamu çalışanları, emeklilerin sorunları ve 4688 sayılı Kanun'un revizyonu ele alındı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci'yi MHP Genel Merkezi'nde kabul etti.

Görüşmede kamu görevlileri ile emeklilerin yaşadığı sorunlar ve çözüm bekleyen başlıklar ele alındı. Kahveci, Türkiye Kamu-Sen tarafından hazırlanan kapsamlı raporu Bahçeli'ye sundu.

Ziyarette ayrıca kamu çalışanlarının sendikal hakları açısından önem taşıyan 4688 sayılı Kamu Görevlileri Sendikaları ve Toplu Sözleşme Kanunu'nun revize edilmesine yönelik teklifler de Bahçeli'ye iletildi.

Türkiye Kamu-Sen'in hazırladığı rapor Bahçeli'ye sunuldu

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, görüşmenin ardından yaptığı açıklamada, kamu çalışanları ve emeklilerin yaşadığı sorunlara ilişkin hazırladıkları çalışmayı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile paylaştıklarını belirtti.

Kahveci, ziyaret kapsamında kamu görevlilerinin ve emeklilerin sorunları ile çözüm bekleyen konuları içeren kapsamlı raporun yanı sıra 4688 sayılı Kanun'un değiştirilmesine ilişkin tekliflerini de sunduklarını ifade etti.

4688 sayılı Kanun için revizyon talebi

Görüşmenin dikkat çeken başlıklarından biri, Kamu Görevlileri Sendikaları ve Toplu Sözleşme Kanunu oldu.

Türkiye Kamu-Sen, mevcut düzenlemenin revize edilmesine yönelik hazırladığı teklifleri Bahçeli'ye aktarırken, kamu çalışanlarının sendikal ve toplu sözleşme süreçlerine ilişkin taleplerini de gündeme taşıdı.

Kamu çalışanları ve emeklilerin sorunları görüşüldü

Kahveci'nin açıklamasına göre görüşmede kamu çalışanlarının talepleri ile emeklilerin karşı karşıya bulunduğu sorunlar da ele alındı.

Türkiye Kamu-Sen tarafından hazırlanan raporda yer alan çözüm önerilerinin MHP Genel Başkanı Bahçeli'ye aktarılmasıyla birlikte, kamu personeli ve emeklilerin gündemindeki başlıklar siyasi düzeyde de gündeme taşınmış oldu.

Kahveci'den Bahçeli'ye teşekkür

Önder Kahveci, görüşmenin ardından yaptığı açıklamada Bahçeli'nin kamu çalışanlarının talepleri ve emeklilerin sorunlarına gösterdiği ilgi ve hassasiyet nedeniyle teşekkür etti.

Kahveci, nazik kabulü dolayısıyla Bahçeli'ye şükranlarını sunduğunu belirtti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.