Kamu Çalışanları Bayram İkramiyesi Müjdesi Bekliyor! 12 Milyona Verilen İkramiye...

Kamu Çalışanları Bayram İkramiyesi Müjdesi Bekliyor! 12 Milyona Verilen İkramiye...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ramazan Bayramı için ikramiyelerin mayıs ayının ilk haftasında ödeneceğini söyledi. Erdoğan'ın açıklaması sonrasında bir açıklama yapan Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, tüm kamu çalışanları için bayram ikramiyesi istedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ramazan Bayramı için ikramiyelerin mayıs ayının ilk haftasında Kurban Bayramı ikramiyelerinin temmuz ayının ortasında yatırılacağını söyledi.

Erdoğan'ın açıklaması sonrasında bir açıklama yapan Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan "12 milyon vatandaşına bayram ikramiyesi verebilen bu devletin bütçesi, görevi başındaki kamu çalışanlarına da ikramiye verebilecek güçtedir" dedi.

İşte o açıklamalar:

1] BAYRAM İKRAMİYESİ Cumhurbaşkanı Sn @RTErdogan bayram ikramiyesinin enflasyon oranında artırılacağı müjdesini verdi. Aslında Hükümete yakışan; işçi,işçi emeklisi ve memur emeklisine olduğu gibi görevi başındaki memura da ikramiye ödemektir.+ @tcbestepe @HMBakanligi @lutfielvan

2] Çünkü, 12 milyon vatandaşına bayram ikramiyesi verebilen bu devletin bütçesi, görevi başındaki kamu çalışanlarına da ikramiye verebilecek güçtedir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.