Kapatılan okul öğrencilerin nakil başvuru işlemleri nasıl yapılacak?

Kapatılan okul öğrencilerin nakil başvuru işlemleri nasıl yapılacak?

Kapatılan okullara kayıtlı iken; ilçemize bağlı okullara adres kayıt bölgesi içerisinde olması nedeniyle nakil müracaatında bulunan öğrencilerin nakil başvuru işlemlerinin kapatılan okulun onayı beklenmeden aşağıda belirtilen şekilde gerçekleştirilebilmek

Kapatılan okullara kayıtlı iken; ilçemize bağlı okullara adres kayıt bölgesi içerisinde olması nedeniyle nakil müracaatında bulunan öğrencilerin nakil başvuru işlemlerinin kapatılan okulun onayı beklenmeden aşağıda belirtilen şekilde gerçekleştirilebilmektedir.

NAKİL BAŞVURU İŞLEMLERİ

1. Nakil başvurusunda bulunacak öğrencinin veli dilekçesine istinaden e-okul sistemi İlkokul/Ortaokul Kurum İşlemleri > Okula Nakil Gelecekler > Nakil Başvuru ekranından öğrencinin T.C. Kimlik Numarası ile öğrenci bilgileri çağırılır ve Geçici Sınıf Şubesi, Nakil Geliş Nedeni ve "Nakil Gelebilir" seçeneği işaretlendikten sonra "Kaydet" butonuna tıklanır.

2. Daha sonra Nakil Kabul İşlemi ekranına geçilir ve Nakil İsteğinde Bulunanlar listesinden öğrenci seçilir, yeni şubesi seçildikten sonra Yeni Okul No verilir ve "Kaydet" butonuna tıklanır.

Böylece öğrencinin nakil geleceği okul onayı beklenmeden öğrencinin nakil işlemi tamamlanmış olur.

NOT: Öğrenci Veli dilekçesinin bir nüshasının aslı gibidir yapılarak imzalı mühürlü olarak Müdürlüğümüz Temel Eğitim Şubesine gönderilmesi hususunda gereğini rica ederim.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.