Kar tatiline 'Adamın dibisin' mesajı

Kar tatiline 'Adamın dibisin' mesajı

Tatil haberini Facebook ve Twitter üzerinden duyuran Niğde Milli Eğitim Müdürlüğü, öğrencilerin komik ve ilginç mesajlarıyla karşı karşıya kaldı.

Niğde merkez ve ilçelerinde, soğuk hava ve yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime 4 gün ara verilmesiyle birlikte, tatil haberini Facebook ve Twitter üzerinden duyuran Niğde Milli Eğitim Müdürlüğü, öğrencilerin komik ve ilginç mesajlarıyla karşı karşıya kaldı.

Niğde Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, öğrencilerden gelen mesajları olumlu karşıladıklarını, rahatsızlık duymadıklarını belirtti. Ekinci, Niğde Milli Eğitim Müdürlüğü olarak sosyal medyayı aktif olarak kullanmak istediklerini ifade eden Ekinci, öğrencilerin Twitter ve Facebook üzerinden cevap yazdığını, memnun olduklarını kaydetti. Ekinci, şöyle dedi:

"Öğrencilerimiz, ciddi manada bir gelişim içerisindeler, biz de onlara öncülük yapmak ve eğitimin bu safhasını kullanmak istiyoruz. Bu manada Niğde Milli Eğitim Müdürlüğü olarak Facebbok ve Twitter'ı aktif olarak kullanıyoruz. Her türlü mesajımızı her türlü duyuruyu anında öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve kamoyuna duyuruyoruz. Son 4 günlük kar tatili sebebiyle sayfamızda ciddi bir artış oldu. Aynı zamanda, Milli Eğitim Müdürlüğümüzün resmi sayfası günde 30 bin, 40 bin takipçi alıyor. Facebook'ta 4 bine yakın takipçimiz var. Öğrencilerimiz, kar tatili haberlerini erken alabilmek için takip ediyor. Sosyal medyanın gücünü biz biliyoruz, önemsiyoruz ve ciddi anlamda kullanmaya çalışıyoruz. Öğrencilerimiz, özgür birer birey olarak yetişsin istiyoruz. Son olarak Milli Eğitim Bakanlığımızın paradigma değişikliği var, anlayışlarımızı değiştiriyoruz.”

Kar tatili haberlerinin, öğrencilerin en çok ilgisini çeken haber türü olduğunu ifade eden Ekinci, ”Kar tatili haberlerini sitemezden duyuruyoruz ve öğrencilerimiz bize geri dönüyor, ilginç mesajlar atıyor. Örnek olarak bir kaçını paylaşacak olursak; adamın dibisin, sevap point kazandınız diyor, bunlar bizim yeni duyduğumuz şeyler. Bu anlamda herhangi bir rahatsızlık duymuyoruz, aksine memnun olduk." diye ifade etti.

haber7.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.