Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine,2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ile Öğretin Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği'nin ilgili maddeleri gereğince öğretim üyesi alınacaktır.

BİRİMİ

BÖLÜMÜ

ANABİLİM

DALI

UNVANI

DERECE

ADEDİ

AÇIKLAMA

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

iktisat

İktisat

Politikası

Yardımcı

Doçent

3

1

Türkiye-İran İşbirliği ve Türkiye-Suriye ilişkileri üzerine çalışmaları olmak

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu

Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği

 

Yardımcı

Doçent

5

1

Eğitim ve Yönetim Psikolojisi alanında çalışmaları olmak

Adayların;

1-657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48'inci maddesindeki genel şartları taşımaları,

2- Üniversitemizin http://www.kmu.edu.tradresindenelektronikortarnda başvurularını yap tıktan sonra istenilen belgelerin çıktısı ile (Başvuru Dilekçesi, Taahhütname, Özgeçmiş ılı Akademik ve idari Etkinlikler Listesi) başvurmaları,

3- Durumlarının, "Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Öğretim Üyeliği Kadroların; Başvurma, Yükseltilme ve Atanmayla ilgili Değerlendirme Yönergesfne uygun olması,

4- 2547 sayılı Kanun'un 23'üncü maddesine göre yardımcı doçent kadrolarına başvuracal adayların, bilimsel çalışmalarını ve yayınlarını kapsayan 4 (dört) nüsha dosya ile birlikte yabancı dilini belirten dilekçelerine ilave olarak, özgeçmiş, lisans, yüksek lisans, doktora bel gesi, yayın listesi ve varsa YDS, ÜDS veya KPDS sonuç belgelerini, iki adet vesikalık fotoğ raflarını, kamu kurumlarında çalışmış ya da halen çalışmakta olanların (Üniversitemizdegöre' yapanlarhariç) hizmetbelgelerini, mecburi hizmet yükümlülükleri olanların 2547sayılı Kanun' un 35'inci maddesinin 3'üncü paragrafında belirtilen eş durumu ve sağlık mazeretlerine ilişkiı belgeleri ekleyerek ilgili birimlere şahsen veya postayla ulaştırmaları gerekmektedir.

Yardımcı doçent kadrosuna başvuran tüm adaylara 2547 sayılı Kanun'un 23'üncü madde sinin (b) fıkrası uyarınca yabancı dil sınavı yapılacaktır. Başvuru süresi ilanın yayın tarihi itibariyle on beşinci günün mesai bitimidir. Süresi içindi yapılmayan başvurular ile postadaki gecikmeler kabul edilmeyecektir. ilan olunur.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.