Kazanmak için güvenilir bir araç: KuCoin

Kazanmak için güvenilir bir araç: KuCoin

"Halkın Borsası" sloganıyla yola çıkan KuCoin, dünya genelinde en büyük ve en kapsamlı ilk altı kripto para ticaret platformlarından biridir. 2021 yılında Forbes Advisor tarafından en iyi kripto para borsası olarak KuCoin seçilmiştir.

"Halkın Borsası" sloganıyla yola çıkan KuCoin, dünya genelinde en büyük ve en kapsamlı ilk altı kripto para ticaret platformlarından biridir. 2021 yılında Forbes Advisor tarafından en iyi kripto para borsası olarak KuCoin seçilmiştir.

KuCoin'i avantajlı kılan unsurlar; kullanıcı doatu arayüzü, düşük komisyonlar, kesintisiz destek ve yüksek yüvenliğidir. 540'tan fazla coin ve 960'tan fazla işlem çiftiyle de yüksek hacimli işlem ağına sahiptir.

KuCoin, yeni başlayanlara kripto kredisi hizmetleri ve ileri düzey yatırımcılara marj ve vadeli işlem sunmaktadır. Ayrıca düzenli haber akışı, sektörel ve piyasaya nabzını yoklayan tüyolar, forum benzeri yönetilen kullanıcı diyaloglarını barındıran bölümleri de bulunmaktadır.

KuCoin, kripto alanında ilk ve en büyük sosyal ticaret platformuna dönüşüyor. Kripto para biriminin toplu olarak benimsenmesini daha da artırmak için KuCoin Uygulamasında kopya ticareti, haber akışı, uygulama içi topluluk gibi sosyal ticaret özelliklerini başlattı.

KuCoin hakkında genel bilgiler

2017 yılının Eylül ayında faaliyete geçen KuCoin, Seyşeller merkezli uluslararası hizmet veren kripto borsasıdır. Platformun teknik mimarisi 2013 yılında oluşturuldu, ancak KuCoin'in bugün olduğu kusursuz bir deneyim haline gelmesi yıllar aldı.

Kuruluşundan bir yıl sonra 20 milyon dolar finansman aldığını duyuran KuCoin, "Halkın Borsası" olarak bilinen adıyla şu anda dünya çapında 207 ülke ve bölgede 8 milyon kullanıcısına ticaret yapma sağlıyor.

CoinMarketCap adındaki saygın inceleme kuruluşuna göre ilk 5 kripto borsasından biri olan KuCoin, 2021'de Forbes Advisor tarafından da En İyi Kripto Para Borsası biri olarak seçildi.

KuCoin Hesap Doğrulaması (KYC)

1 Kasım 2018'de KuCoin, suçlular ve kara para aklama ile mücadele etmek için müşterinizi tanıyın (KYC) doğrulamasını uygulamaya koydu. Bununla birlikte, özellikle küçük hacimli bir tüccarsanız, KuCoin'de hesap doğrulama isteğe bağlıdır.

KYC, günlük para çekme miktarınızı etkileyecektir. Spesifik olarak, KYC'siz hesap 24 saat içinde 2 BTC çekebilir, bu da çoğu tüccar için yeterli durumdadır. Binance bile KYC'si olmayan kullanıcıların yalnızca 24 saat içinde 0.06 BTC çekmesine izin verir.

KuCoin'de ücret ve komisyonlar

KuCoin, %0,1'den başlayan rekabetçi ve kullanıcı dostu bir ücret politikası uygular. Ayrıca, daha düşük bir ücretin keyfini çıkarmanın birden çok yolunu sunar. KuCoin Token (KCS) ile ödeme yapmak %20 ücret indirimi de sunuyor. Ayrıca, KCS'yi tutarak veya işlem hacmini artırarak VIP seviyeniz artacak ve bu da size daha düşük bir ücret sağlayacaktır.

Örneğin, aylık 2000 BTC spot hacmine sahip bir kullanıcı, piyasa yapıcı için %0 ve piyasa  alıcı için %0.07'nin keyfini çıkarabilir.

KuCoin website ve uygulama arayüzü

Basit bir kullanıcı arayüzü ile KuCoin, yeni başlayanlar için bile kolay bir kullanıma sahiptir. Tüm sayfalar düzeyinde modern ve anlaşılır bir düzene sahiptir.

KuCoin Fiat Hizmetleri

KuCoin artık KuCoin Fiat Hesabı, P2P piyasası ve Simplex ve Banxa gibi üçüncü taraf uygulama hizmetlerinden USD ve EUR gibi 50'den fazla ödeme yöntemini destekliyor.

Avrupa ülkeleri için KuCoin Fiat Hesabı, sektör ortalamasının altında bir ücretle sorunsuz bir deneyim sunduğu için en iyi seçimdir. Ve Hindistan ve Vietnam gibi ülkeler için, P2P pazarı, alım satım için 0 ücret sunduğu için idealdir.

Bitcoin Satış Ortaklığı Programı ile de arkadaşlarını veya intermette referans yoluyla kazandırabileceği üyelikleri platform bünyesine katarak da yeni kazançlar elde edebilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken tek şey, başlamak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.