Kesintisiz Burs İle Özel Üniversitede Öğrenim Görün!

Kesintisiz Burs İle Özel Üniversitede Öğrenim Görün!

YSK sınavı sonuçlarının açıklanması ile birlikte, üniversite adayları için yoğun bir tempo ile tercih dönemi başlamaktadır. İyi bir üniversite seçmek, doğru bir bölümde okumak, güzel bir eğitim ile kariyerine yön vermek, tamamı ile tek bir tercihin...

YSK sınavı sonuçlarının açıklanması ile birlikte, üniversite adayları için yoğun bir tempo ile tercih dönemi başlamaktadır. İyi bir üniversite seçmek, doğru bir bölümde okumak, güzel bir eğitim ile kariyerine yön vermek, tamamı ile tek bir tercihin sonucunda mümkün olacaktır. Kısacası tercihinizi doğru yapmanız, sizi başarıya götüren en önemli adım olacaktır. Durum böyle olunca da hem tercih yapacak öğrenci ve hemde ailesi yoğun stresli bir süreç yaşarlar. Eğer seçeceğiniz bölüm için puanlar yüksek ve kontenjan sayıları da az ise, özel üniversiteler iyi bir seçim olacaktır.

image001-168.jpg

Yüksek fiyatlarının yanı sıra, sağladıkları burslar sayesinde, başarılı öğrencilerin tercih etmesi gereken üniversiteler bulunmaktadır. Öyle ki sağladıkları eğitimler ile köklü üniversitelerin önüne geçen ve eğitimlerini uluslararası kurumlar tarafından akredite eden özel üniversiteler, başarılı öğrencilere kesintisiz burs sağlamaktadır. Her üniversite için geçerli olmasa da, akrediteleri ile Türkiye'nin en önemli özel üniversiteleri arasında yer alan İstanbul Gelişim Üniversitesi, burs konusunda ciddi atılımlar yapmaktadır. Başarılı eğitime odaklanan üniversite, maddi imkansızlıkları yetersiz olan öğrenciler için üniversite burs imkanı sağlamakta.

image002-174.jpg

Özel Üniversite Bursları

Eğitim almak için kendinize uygun doğru bir bölümü seçtikten sonra, sırada üniversite seçimi gelmektedir. İşte üniversite burslar hakkında detaylı bilgi sahibi olmanız, daha iyi bir seçim yapmanızı sağlayacaktır. Her üniversitenin tek tek imkanlarını incelemek bir seçenek olsa da, iyi eğitim veren üniversitelere yoğunlaşmak, hem seçiminizi daha doğru yapmanızı sağlar, hemde bir çok kafa karışıklığından da kurtulursunuz. İstanbul Gelişim Üniversitesi, %100 burs sağladığı gibi, %75 burs, %50 burs ve %25 bursa vermektedir. Öğrencilerin eğitim hayatı boyunca kesintisiz burs alması, derslerine odaklanması açısından oldukça önemlidir.

image003-144.jpg

Üniversite Burs İmkanları                                              

Özel üniversitede eğitim gören her öğrenci ücretli değildir. Üniversiteler kontenjanlarını hazırlarken, mutlaka bölümlere burslu öğrencileri de yerleştirmektedir. Burslu öğrenci sayısı bazı bölümlerde yarından fazla öğrenciyi kapsayabilir. Bu tamamı ile bölümün başarı durumu ile ve bölümde alınacak eğitim ile alakalıdır. Burslu öğrenci almak üniversiteler için de büyük önem taşımaktadır. Çünkü bu sayede başarılı öğrencileri bünyesine katan üniversite, yetiştirmiş olduğu öğrencilerinin başarılarına da doğal olarak ortak olur. Üniversiteden mezun olan öğrenciler kariyerlerinde ki başarı sayesinde, aldıkları eğitimle de ön plana çıkacaklardır. Sonuç olarak üniversite burs olanaklarından faydalanmak, hem üniversite adayı için, hemde üniversite için önemlidir.

image004-102.jpg

Burs alarak öğrenim görmek, başarılı öğrencilerin en temel hakkıdır. İstanbul Gelişim Üniversitesi bu hakkı öğrencilerine en iyi şekilde vererek, başarılarını daim kılar. Branşları arasından yapacağınız seçim doğrultusunda, uluslararası düzeyde eğitim almaya başlamış olacaksınız. Eğitim temelleri arasında öğrenciyi iş hayatına yetiştirmede bulunduğu için, sorunları çözümleyici eğitimler alıyorsunuz.

image005-051.jpg

Burslu Eğitim Zamanı

Sınavda başarılı olmak ve buna göre tercihlerinizi de iyi bir üniversiteden yana yapmak, burslu olarak okumanızı sağlayacaktır. İstanbul Gelişim Üniversitesi, hem ücretli ve hemde burslu olarak okumak isteyenlerce tercih edilmektedir. Üniversite taban puanlarını, burslu kontenjanlarını internet sitelerinden detaylı olarak bulabilirsiniz. Burs imkanları oldukça fazla olduğu için, üniversite burslar hakkında siteyi inceleyerek, burs oranlarını ve kontenjanları da öğrenebilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.