Kılıçdaroğlu: Öğretmeni toplumun lideri haline getireceğiz

Kılıçdaroğlu: Öğretmeni toplumun lideri haline getireceğiz

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu "Öğretmenlerimiz üçüncü sınıf vatandaş muamelesi görüyor. Öğretmeni toplumun lideri haline getireceğiz" dedi.

Kılıçdaroğlu, Alanya’ da düzenlenen mitingde konuştu

7 Haziran seçimlerinde 230 binin üzerinde Alanyalı vatandaşın sandığa gitmediğini belirten Kılıçdaroğlu, barış içinde yaşamak için, Türkiye için, bayrak için sandığı gidilmesi ve oyların kullanılması gerektiğini bildirdi.

"CHP iktidarında siyasetçi zengin olmayacak"

Düne kadar, "Sakın ha CHP’ye oy vermeyin, CHP’ye oy verirseniz dolar fırlar, CHP’ye oy verirseniz faiz yükselir, CHP’ye oy verirseniz enflasyon çıkar" denildiğini savunan Kemal Kılıçdaroğlu, oysa şu anda dövizin fırladığını, faizlerin, işsiz sayısının arttığını, CHP iktidara geldiği zaman bunların olmayacağını söyledi.

Kılıçdaroğlu, "CHP iktidarında siyasetçi zengin olmayacak, CHP iktidarında halk zenginleşecek, halkın cebi para görecek" dedi.
 

Milletin iradesini en iyi okuyan partinin CHP olduğunu ifade eden Kılıçdaroğlu, hep beraber koalisyon kurmak istediklerini, ancak birisinin yan çizdiğini, birisinin de hepsine ’hayır’ dediğini söyledi.

Kılıçdaroğlu, Avrupa’daki devletlerin yarısından fazlasının koalisyon hükümetiyle yönetildiğini belirterek, halkın iradesine saygı gösterdiklerini ve o çerçevede hareket ettiklerini vurguladı.

Konuşması sık sık "Başbakan Kemal, halkın umudu Kılıçdaroğlu" diye kesilen Kılıçdaroğlu, emekliye iki maaş için kanun teklifini de verdiklerini hatırlattı.

 Kılıçdaroğlu: Öğretmen toplumun lideri ve önderi olacak

"Öğretmenlerimiz üçüncü sınıf vatandaş muamelesi görüyor, öğretmeni toplumun lideri haline getireceğiz, öğretmen toplumun lideri ve önderi olacak. Onun bilgisinden birikiminden hepimiz yararlanacağız. Eğitim politikasını siyasetçiler değil, eğitimciler belirleyecek. Onlar söyleyecekler ’çocuklar böyle okuyacaklar’ diye. O nedenle söylüyoruz, önümüzdeki seçimler önemli. ’Bu ülkede herkesin karnı doysun, bu ülkede her anne baba çocuğunu güler yüzle okula göndersin, Türkiye’nin saygınlığı sadece Ortadoğu’da değil bütün dünyada olsun, işsizimiz olmasın, herkesin aşı işi olsun’ diyorsanız, ’medya özgürce yazabilsin’ diyorsanız. Burada bir parantez açıyorum ve havuz medyasına da sesleniyorum. Ne yazarsanız yazın, CHP iktidarında size bunların yaptığı gibi baskı yapmayacağız. Özgürce Cumhuriyet Halk Partisi’ni eleştireceksiniz. Çünkü biz demokrasiye inanıyoruz."

chp.org.tr

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum