Kim Bu Kahin: Maden Faciası İçin Beş Gün Önceden Uyardı!

Kim Bu Kahin: Maden Faciası İçin Beş Gün Önceden Uyardı!

Dün yaşanan altın madeni faciasıyla ilgili olarak, günler öncesinden "tedbir alın" şeklinde uyarıda bulunan bir hesap ortaya çıktı. Sosyal medya platformlarında "Kızıl Deli Kahin" adıyla tanınan bu hesap, geçmişte yaptığı isabetli deprem tahminleriyle de

Dün yaşanan altın madeni faciasıyla ilgili olarak, günler öncesinden "tedbir alın" şeklinde uyarıda bulunan bir hesap ortaya çıktı. Sosyal medya platformlarında "Kızıl Deli Kahin" adıyla tanınan bu hesap, geçmişte yaptığı isabetli deprem tahminleriyle de dikkat çekmişti. Faciadan beş gün önce yapmış olduğu uyarı, son olayın ardından tekrar gündeme oturdu.

Erzincan'ın İliç ilçesinde bulunan 'Anagold Madencilik' tarafından işletilen altın madeninin yaşanan faciasından beş gün önce, söz konusu hesap tarafından yapılan paylaşımda, "Düşte göründü tedbir alın geç olmadan... Altın firması dağı terk ederken ardından patlar siyanür havuzu, koca bir nehir, koca bir ilçe zehre boğulur, yarısı oyulmuş dağ tel tel dökülür" ifadeleri kullanılmıştı.

Son olayın ardından ise hesap, "Tedbir alın demedim mi?" şeklinde bir paylaşım yaparak tekrar gündeme geldi. Ayrıca, "Liyakat yoksa, denetim yoksa bela o ülkede kaderdir. Yani kaderi belirlemek akıl ile mümkün ama nerde..." sözleriyle de dikkat çekti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.