Koncuk: Yargı Kararlarını Uygulamayan Hukuk Özürlü

Koncuk: Yargı Kararlarını Uygulamayan Hukuk Özürlü

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, yargı kararlarına uymayan Milli Eğitim Bakanlığı’na sert tepki gösterdi.

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, yargı kararlarına uymayan Milli Eğitim Bakanlığı’na sert tepki gösterdi. 

İşte o açıklamalar:

“Yargı kararlarını uygulamayan MEB'in Sayın Bakanı ve bürokratları bu tavırları ile bakanlığı sürekli tartışılan bir kurum haline getirmiştir.

Yargıya saygı duymayan bir bakanlık görüntüsü, MEB'i ortaçağ kafası ile yönetilen bir bakanlık durumuna düşürmektedir. Bu şeref getirmez.

MEB hukuk müşavirliğinin baskı altında verdiği görüşler, hem müşavirliği hem de MEB'i çok komik duruma düşürmektedir. Size kim güvenir?

MEB'in yargı kararlarını uygulamayarak koruduğunu zannettiği insanlar kimdir? Hukuku iğdiş ederek haklarını gasp ettiği insanlar kimdir?

Bürokratlar ve Sayın Avcı bilmelidir ki, 2. sınıf vatandaş olarak gördüğünüz bu insanların Türk milli eğitimine emeği sizlerden daha fazladır.

Sayın Avcı şunu unutmayın, yargı kararlarını uygulamadığınız sürece, bizim için hiç bir inandırıcılığınız olmayacaktır. Kendinize gelin.

Bir kısım insanları korumak uğruna, ülkemizin gözbebeği olması gereken MEB'i köhne anlayışlarla yönetilen bir kuruma dönüştürmeyin. Kınıyoruz!

Yargı kararlarının uygulanmamasında sadece Sayın Avcı'yı ve Hukuk Müşavirliğini değil, sorumlu mevkide olan tüm bürokratları da biliyoruz.

Türk Eğitim-Sen olarak yargı kararları uygulanana kadar her türlü mücadeleyi meşru görüyoruz. Engel olanları da hukuk özürlü ilan ediyoruz.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum