Koncuk'tan Müdür Yardımcılığı Sınavı Açıklaması

Koncuk'tan Müdür Yardımcılığı Sınavı Açıklaması

GENEL BAŞKAN: “MÜDÜR YARDIMCILIĞI VE MÜDÜR BAŞYARDIMCILIĞI GÖREVLENDİRMELERİ YAZILI SINAV SONUÇLARINA GÖRE YAPILACAKTIR.”

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, müdür yardımcılığı ve müdür başyardımcılığı sınavlarında değişiklik olmadığını, görevlendirmelerin sadece yazılı sınav sonuçlarına ve puan üstünlüğüne göre yapılacağını kaydetti.

Koncuk şunları söyledi: “Müdür yardımcılığı ve müdür başyardımcılığı sınavlarında bir değişiklik söz konusu değildir. Görevlendirmeler sadece yazılı sınav sonuçlarına ve puan üstünlüğüne göre yapılacaktır. Bu konuda yapılan haberlere itibar etmeyiniz, yazılı sınava iyi hazırlanınız. Bu konuda yandaş, paralel sarı sendikanın rahatsızlığı bulunmaktadır. Utanmasalar mülakat da olsun diyecekler, hatta buna benzer söylemlerde de bulunuyorlar.

Çünkü sistem böyle olunca torpille yandaş görevlendirmeler yaptıramayacaklardır. Ayrıca okul müdürlerinin görevlendirmede hiç bir insiyatifi bulunmamaktadır. Müdür inhası şeklen yönetmeliği yazılmıştır, çünkü bu ifade kanunda bulunmaktadır. Okul müdürleri, benzetmemi mazur görsünler, sadece posta hizmeti yapacaktır. Yüksek puan alan görevlendirilecektir.

Şimdiden, sınava hazırlanan tüm arkadaşlara başarılar diliyorum. Yazılı sınav için hazırlanan 20 bin kitap şubelerimize gönderilmiştir. Tüm arkadaşlarımız bu sınava girmelidir, meydanı bu kabiliyetsiz, liyakatsiz, ilkesizlere bırakmayınız.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum