Koncuk'tan Norm Fazlası Öğretmenler Açıklaması

Koncuk'tan Norm Fazlası Öğretmenler Açıklaması

GENEL BAŞKAN: “ŞU AN NORM FAZLASI GİBİ GÖRÜNENLER ESASEN NORM İÇİNDE KALABİLECEKTİR.”

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, normlarla ilgili yaşanan sıkıntılara değinerek, “Şu an norm fazlası gibi görünenler esasen norm içinde kalabilecektir. Yanlışlık düzeltilebilir. MEB yetkilileri ile yaptığım görüşmede, okul müdürlerinin gerekli değişikliği yapıp, ilçe mem’den hemen onay alabileceklerini söylemişlerdir” dedi.

Genel Başkan Koncuk açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Normlar konusunda ciddi sıkıntılar yaşanmaktadır. Şu an norm fazlası gibi görünenler esasen norm içinde kalabilecektir. Yanlışlık düzeltilebilir. 

MEB yetkilileri ile yaptığım görüşmede, okul müdürlerinin gerekli değişikliği yapıp, ilçe mem’den hemen onay alabileceklerini söylemişlerdir. Bu açıklamalara göre okul müdürleri bu değişiklikleri usulüne uygun olarak yaptıklarında, MEB bu değişikliği sistemde anında görebilmektedir. 

Yeni duruma göre norm fazlası olmaması gereken öğretmenler, gerekli değişikliği sisteme girmesini okul müdürlüğünden istemelidir.

Okul müdürleri yeni durumla ilgili ek 5 formunu hemen doldurarak ilçe, il kanalıyla sisteme girilmek üzere bakanlığa göndermelidir.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum