Koncuk'tan "Paralel Sendika" Uyarısı!

Koncuk'tan "Paralel Sendika" Uyarısı!

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı değerlendirmede, yeni Bakanlar Kurulu kabinesinin çalışma hayatında barışı sağlayacak adımlar atması gerektiğini söyledi.

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı değerlendirmede, yeni Bakanlar Kurulu kabinesinin çalışma hayatında barışı sağlayacak adımlar atması gerektiğini söyledi.
 

“Tüm Bakanlıklar iyi niyetle hangi düzenlemeyi yaparsa yapsın, Paralel Sendika bu düzenlemeleri bir baskı unsuru olarak kullanmaktadır…” diyen Genel Başkan İsmail Koncuk, önümüzdeki dönemde vatandaşların ve çalışanların huzur beklediğini altını çizdi.

Genel Başkan İsmail Koncuk yaptığı değerlendirmede;

“Yeni Hükümet kuruldu, Bakanlar Kurulu açıklandı. İnşallah ülkemiz ve milletimiz için hayırlı çalışmalar, geçmişten ders alarak yapılır.

Yeni Bakanlar kamuda çalışma barışını sağlayacak adımları atmalıdır. Çalışma barışı sağlanmadan iş verimi mümkün değildir. Nasıl sağlanabilir?

Öncelikle, tüm çalışanlar sendikasına, dünya görüşüne bakılmaksınız, hangi kurumda olursa olsun, ayrım yapılmadan kucaklanmalıdır.

Bunu başarmak için kamuda iyice azgınlaşan Paralel, sarı sendikaya gem vurulmak zorundadır, aksi takdirde bu sarı Paralel yapı durmayacaktır.

Tüm Bakanlıklar iyi niyetle hangi düzenlemeyi yaparsa yapsın, bu Paralel Sendika bu düzenlemeleri bir baskı unsuru olarak kullanmaktadır.

Paralel sendikanın her düzenlemeyi baskı ve istismar aracı olarak kullanarak insanları korkutarak üye yapmaya çalıştığı herkesin malumdur.

Baskı ve korkuyu strateji olarak benimsemiş olan paralel sendikaya engel olmadan, yapılacak hiç bir düzenleme umulan faydayı sağlamayacaktır.

Hükümetlerin temel görevi kamuda huzuru sağlamak olmalıdır, yandaş ve taraflı yaklaşımlar olduğu sürece adalet ve huzur sağlanamayacaktır.

Bu sebeplerle, yeni bir döneme girdiğimizi düşünmek ve bu yeni anlayışın adımlarını görmek her vatandaşımızın haklı beklentisidir.

Hiç kimsenin, bir grup veya zümrenin menfaatini esas alarak, vatandaşlarımızı ve çalışanları huzurdan mahrum etme hakkı söz konusu değildir.

Bütün bu sebeplerle kamuda gemiyi azıya alan, sarı paralel tehlikenin önüne geçmek, taşraya hakim olmak tüm bakanların ana görevi olmalıdır.

Bu arada, PARALEL YAPI sözü bana değil, kamuda üst düzey görevlerde olan, kamudaki rezilliği fark eden bir çok bürokratın kullandığı sözdür” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.