Kulisler hareketlendi! Hangi bakanın son toplantısı olacak?

Kulisler hareketlendi! Hangi bakanın son toplantısı olacak?

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi yarın Külliye'de toplanıyor. Salgın tedbirlerinin yeniden gündeme geleceği kabine toplantısı öncesinde kulisler yeniden hareketlendi. Hangi bakanın son toplantısı olacak?

Türkiye'nin gözü kulağı yarın toplanacak olan Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısında... Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında toplanacak olan kabinede hangi kararlar alınacak? Koronavirüs salgınında kısıtlamalar geri dönecek mi? Kabine saat kaçta toplanacak? Kabinede değişiklik olacak mı?

KULİSLER HAREKETLENDİ BAZI BAKANLARIN SON TOPLANTISI OLABİLİR!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeniden Ak Parti'nin başkanı seçildiği 7. Olağan kongrenin ardından kabinede de değişiklik olacağına dair iddialar ortaya atılıyordu. Bu nedenle tüm gözler yeni bakan atamalarına ilişkin Cumhurbaşkanı kararnamesinin yayınlanacağı Resmi Gazete'ye çevrilmişti. Henüz bir atama yapılmamışken, kulisler haftada bir olağan toplantısını yapan Cumhurbaşkanlığı kabinesinde 'revizyon' iddialarıyla yeniden hareketlendi. Kulislere göre yarın yapılacak Kabine toplantısının ardından kabinede de değişiklik yapılacak. Bu nedenle yarınki toplantı bazı bakanların son toplantısı olabilir. (Milli Gazete)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.