Kurban Bayramı Tatili KAÇ GÜN? 2016 - Numan Kurtulmuş'dan açıklama!

Kurban Bayramı Tatili KAÇ GÜN? 2016 - Numan Kurtulmuş'dan açıklama!

Kurban Bayramı ne zaman? 2016, Kurban Bayramı Tatili kaç gün olacak?, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Bakanlar Kurulu sonrası Kurban Bayramı Tatili konusuna değindi. Kurban Bayramı Tatili 9 gün olacak mı?

KURBAN BAYRAMI NE ZAMAN? 2016

Geçmişten bugüne kadar, içerisinde pek çok güzellikleri ve nice hikmetleri barındıran Kurban bayramı, bu yıl 12 Eylül 2016 Pazartesi gününe denk gelecek.

KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN OLACAK?

Hükümet Sözcüsü Numan kurtulmuş Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası Kurban Bayramı Tatili konusuna değindi.

İşte Kurtulmuş’un açıklamasından satır başları:"Ölümlü trafik kazasında ciddi bir azalışın olduğunu görüyoruz. Yollardaki kör noktaların tespit edilerek buralara yoğunlaşılmasında bunun payı var. Ama yine de çok büyük bir rakamdır. Türkiye’de trafik kazalarında sıfır can kaybı için çaba göstermeliyiz. Bir ulusal seferberlik mantığı ile alınacak tedbirlerin yerine getirilmesi zorunludur. Önümüzdeki bayramda da uzun bir tatil olacak. Dileriz ki hiç kaza olmasın.

KURBAN BAYRAMI TATİLİ 9 GÜN SÜRECEK

Bu açıklamayla birlikte 16 Eylül Cuma gününün de tatil olacağı bu sayede Kurban Bayramı tatilinin 10 Eylül Cumartesi günündem 19 Eylül Pazartesi gününe kadar süreceği anlaşılıyor.

BAKAN NABİ AVCI'DAN AÇIKLAMA

Kurban Bayramı tatili içinde benzer bir düzenlemeyi planladıklarını vurgulayan Avcı, "Gelecek Kurban Bayramı tatilini yapılacak düzenlemeyle 9 güne çıkartabileceğimiz bir takvim görünüyor. Zannediyorum Bakanlar Kurulu yine erken bir açıklama yapacaktır. Çünkü okulların açılışı hemen arkasından olacağı için erken açıklanmasında yarar olabilir. Dolayısıyla eylül ayında da Kurban Bayramı münasebetiyle turizmde bir hareketlilik bekliyoruz." diye konuştu

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.