Kurye Mama Pet Shop Sitesinde Royal Canin Kedi Köpek Mamasını Gönül Rahatlığı ile Satın Alınız

Kurye Mama Pet Shop Sitesinde Royal Canin Kedi Köpek Mamasını Gönül Rahatlığı ile Satın Alınız

Söz konusu hayvan dostlarımızın beslenmesine geldiğinde hayvan sahiplerinin minik dostlarımızın davranışlarını dikkatle gözlemlemeleri gerekiyor. Mama seçimlerinin kaliteli, besin değeri yüksek ve hayvan dostlarımızın ağız tatlarına hitap eden...

Söz konusu hayvan dostlarımızın beslenmesine geldiğinde hayvan sahiplerinin minik dostlarımızın davranışlarını dikkatle gözlemlemeleri gerekiyor. Mama seçimlerinin kaliteli, besin değeri yüksek ve hayvan dostlarımızın ağız tatlarına hitap eden mamaları seçmeleri hayati önem taşıyor.

Veteriner Hekiminizin Önerisine Kulak Verin

Özel ırk veya sokaktan sahiplendiğimiz bir dostumuz, iç parazit hastalıkları gibi özellikle küçük yaştaki minik dostlarımızın sağlığına ciddi anlamda zarar veriyor. Tehlikeli hastalıkların önüne geçmek için, güvendiğiniz veteriner hekiminizin önerdiği mamaları kullanın. Köpek maması deyince akla ilk gelen markalardan olan Royal Canin marka mamaları petshoplardan veya mama satışı yapan veteriner kliniklerinden güvenle satın alabilirsiniz.

Sokaktan Köpeklerinin Beslenme Alışkanlıkları

Sokaktan sahiplenerek ikinci bir yaşam şansı sağladığımız hayvan dostlarımızın, beslenme alışkanlıklarına dikkat etmemiz özellikle çok önemli bir hal aldı. Kış aylarında zorlaşan yaşam şartları nedeniyle, sokakta yaşayan köpek dostlarımızın ayırt etmeksizin her türlü gıdayı tükettiğini unutmamak gerekiyor

Beslenme Alışkanlığı Eğitimi

Yeni eviyle tanışana kadar eski beslenme alışkanlığını devam ettirmiş yetişkin bir köpek, açlık seviyesi ne olursa olsun ilk bir kaç ay önüne konduğu anda mamayı hızlıca tüketmek için davranışlar sergiliyor. Bu davranışlara sahibi tarafından müdahale edilmezse durmaksızın devam ediyor. Bu durumu çözebilmek için köpek dostumuzun yeni beslenme alışkanlığına alıştırmak gerekiyor. Alışma sürecini hızlandıracak ve köpeğinizin sağlıklı beslenmesini destekleyecek birçok metot bulunuyor.

Köpek Dostlarımızı Beslenmelerini Düzenlemek İçin

Köpek dostumuzun bitirmediği mamayı kabında bırakmak veya yarım kalan mamanın üstüne mama eklemek ve bir sonraki öğüne kadar mamanın kapta kalmasına izin vermek birçok sahibin yaptığı yanlışlar arasında yer alıyor. Kapta kalan mamanın kuruması, karıncalanması ve besin değerlerini yitirmesi köpek dostumuzun yediği besinini bozulması anlamına geliyor. Hatta köpek dostumuzun sürekli önünde olan mama beslenme rutininin asla düzene girmemesine neden oluyor.

Beslenme Rutinleri Öğünlere Bölünmeli

Beslenme zamanı geldiğinde önerilen gramaj kadar mamanın konulması ve kabın bir sonraki öğüne kadar boş kalması, sahiplerin yapabileceği en iyi metotlar arasında yer alıyor. Royal Canin köpek maması ve köpeklerin beslenme alışkanlıkları konusunda web sitesinde verdiği bilgilerle bu konunun ne kadar önemli olduğunu vurguluyor.

Sokak Hayvanı Sahiplenen Hayvan Severler İçin

Sokaktan veya barınaktan sahiplendiğiniz hayvan dostlarımızın, bir yuva bulana kadar dışarıdaki hayat şartlarına ayak uydurmaya çalışarak hayatta kalmaya yarışına girdiğini unutmamak gerekiyor. Bu konuyla ilgili en çok zorluğu çeken küçük boy köpekler ve kedilerin günlerce yemek bulamadığının altını çizmekte yarar var. Bu nedenle sağlıklı olup olmadığına bakmaksızın her gıdanın tüketilmesi nedeniyle hayvan dostlarımız ciddi hastalıklara maruz kalıyor. Bununla beraber kullanılan mamalara alerjik reaksiyon geçirmeleri de onların sağlığını tehdit ediyor. Royal Canin kedi maması hem sokak ve barınak beslemelerin de hem de sahiplenilmiş hayvan dostlarımızın beslenme perhizlerinde, besin sağlığı bakımından en olumlu sonuçları veren markalar arasında yer alıyor.

Royal Canin her yaştan ve cinsten hayvan dostumuza buğdaysız perhiz mamalarını dostlarımızın tedavisi için üretmeye devam ediyor. Gönül rahatlığıyla petshoplardan ve mama satışı yapan veteriner kliniklerinden Royal Canin mamalarını temin edebilirsiniz. Her dostumuzun ağız tadına hitap eden çeşitli ve sağlıklı mama menülerini üreten Royal Canin, market mamalarının aksine, ürünlerinde herhangi ek gıda veya gıda boyası kullanmıyor. Hayvan Dostlarımızın sağlığını korumayı amaçlayan marka, ürünlerinde zengin besin gıdalarının yer alması için çalışıyor. Canin güvenilir veteriner klinikleriyle yaptığı çalışmalarla hayvan dostlarımızın hayatını güvence altına alıyor. Royal Canin mamalarını kurye mama sitesi üzerinden satın alabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.