KYK 1403 Sözleşmeli Personel Alımı Mülakat Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

KYK 1403 Sözleşmeli Personel Alımı Mülakat Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

KYK 1403 Sözleşmeli Personel Alımı Mülakat Sonuçları için adayların meraklı bekleyişi , yerini her geçen gün tedirginliğe bırakıyor. Peki KYK Mülakat sonuçları ne zaman açıklanır? , İşte detaylar..

KYK Sözleşmeli Personel Alımı mülakatlarına giren 5 bine yakın adayın meraklı bekleyişi devam ediyor. Adaylar mülakat sonuçlarının ne zaman açıklanacağı , ya da sonuçların açıklandığına dair bir duyuru görebilmek için gün boyunca bakanlığın ve kurumun sitesinde vakit geçiriyor. Ama ne bir duyuru ne de bir açıklama var...

Mülakatlar Yaklaşık 1 Ay Önce Sona Erdi

Uzun süredir KYK'dan gelecek haberi bekleyen adaylar ise Bakanlığa ve Kuruma tepkililer , çünkü sonuçlara göre gelecek hayatlarını şekillendirecekler.

TRT'nin Huyu Haline Geldi Geç Sonuç Açıklama

TRT'ninde ilgili mülakat sonuçları sonrasında insanlar büyük tepkiler göstermiş ve çok uzun süre sonra sonuçlar açıklanmıştı.

5 Bin Aday Sonuçları 1 Aydır Heyecanla Bekliyor

KYK Sözleşmeli personel alımı kapsamında yapılan mülakatlara 5 bine yakın aday girdi. 1 Ay önce sona eren mülakat sonuçları için henüz net bir tarih verilmedi. KYK 2014 yılında yaptığı sözleşmeli personel alımı için sonuçları 1 aylık bir süreç içerisinde açıklamıştı. Tarih tekerrür ederse kısa zaman içerisinde KYK Mülakat sonuçları açıklanabilir, umarız tarih tekerrür eder ve adaylar daha fazla beklemek zorunda kalmaz...

Kamu haberlerinden, gündem haberlerinden, son dakika haberlerinden ve çok daha fazlasından haberdar olabilmek için kamu haberlerinin merkezi turkiyeegitim.com'u takip etmeye devam edin.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.