KYK burs ve kredi sonuçları açıklandı - 2015-2016 KYK sonuç sorgulama ekranı (kyk.gov.tr)

KYK burs ve kredi sonuçları açıklandı - 2015-2016 KYK sonuç sorgulama ekranı (kyk.gov.tr)

2015-2016 KYK sonuçları açıklandı. KYK başvuru sonuçları 'krediburssonuc.kyk.gov.tr' adresinden sorgulama. Üniversite öğrencilerinin merakla beklediği KYK Burs ve Öğrenim Kredisi Başvuru sonuçları için bekleyiş son buldu. Gençlik ve spor Bakanlığı Kredi v

2015-2016 KYK sonuçları açıklandı. KYK başvuru sonuçları 'krediburssonuc.kyk.gov.tr' adresinden sorgulama.  Üniversite öğrencilerinin merakla beklediği KYK Burs ve Öğrenim Kredisi Başvuru sonuçları için bekleyiş son buldu. Gençlik ve spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Kurumu tarafından sunulmakta olan burs hizmetlerinde faydalanacak öğrenciler her ay 400 TL alacak.

 Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) burs sonuçları açıklandı. Binlerce öğrencinin dört gözle beklediği KYK burs ve kredi sonuçları açıklandı. KYK bursbaşvuru sonucu sorgulamanızı haberimizden öğrenebilirsiniz. 

KYK BURS SORGULAMA
 

KYK burs sonuçları açıklandı. Üniversite öğrencilerinin heyecanla beklediği KYK burs sonuçları açıklandı. Üniversite öğrencilerinin eğitim yaşamları boyunca devletten maddi destek alabilmelerine yardımcı olmak amacı ile Gençlik ve spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Kurumu tarafından sunulmakta olan burs hizmetleri bulunuyor. Her yıl lisans eğitim almaya hak kazanan ihtiyaç sahibi üniversite öğrencilerinin başvuruda bulunabildikleri KYK burs ve kredi destek hizmetleri ile birlikte artık eğitim yaşamlarında karşı karşıya kaldıkları eğitim giderlerine karşı destek alabiliyor. 
 
 

KYK burs ve kredi sonuçları açıklandı


Özellikle de 1 Kasım seçimlerinden sonra üniversite öğrencilerinin alacakları KYK burs miktarının 320TL’den 400 TL’ye çıkarılması gündemde iken geçtiğimiz günlerde başbakan tarafından imzalanan genelgeyle birlikte üniversite öğrencileri bundan sonra 400 TL KYK burs desteğini her ay Ziraat Bankası aracılığı ile alabilecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.