LYS 4 Sosyal Bilimler soru ve cevapları açıklandı!

LYS 4 Sosyal Bilimler soru ve cevapları açıklandı!

LYS sınavlarının ilk oturumu olan LYS-4 Sosyal Bilimler (Tarih, Coğrafya-2, Felsefe, Din Kültürü) soruları ve cevapları

ÖSYM tarafından Üniversite hayali kuran Lise son sınıf öğrencilerine yönelik her yıl gerçekleştirdiği LYS sınavları tüm hızıyla devam ediyor. 18 Haziran 2016 Cumartesi günü yapılan ve LYS sınavlarının ilk oturumu olan LYS-4 Sosyal Bilimler Sınav soruları ve cevapları merak konusu oldu.

Lisans Yerleştirme Sınavları'na (LYS) giren üniversite adayları şu sıralar ''LYS-4 Sosyal Bilimler soruları ne zaman yayınlanacak ?'', ''LYS 4 Sosyal Bilimler soru ve cevapları açıklandı mı ?'', ''LYS Sosyal Bilimler, Tarih, Coğrafya, Felsefe ve Din Kültürü soruları ile cevapları nasıl indirilir ?'' gibi soruların yanıtlarını araştırıyorlar.

LYS-4 TARİH TESTİ VE CEVAP ANAHTARI İNDİR

LYS-4 COĞRAFYA-2 TESTİ VE CEVAP ANAHTARI İNDİR

LYS-4 FELSEFE GRUBU TESTİ VE CEVAP ANAHTARI İNDİR

LYS-4 SOSYAL BİLİMLER SORULARI VE CEVAPLARI İÇİN TIKLAYIN

SOSYAL BİLİMLER SINAVI (LYS-4)

LYS sınavlarının ilk oturumu olan LYS-4 Sosyal Bilimler sınavı dün yani 18 Haziran Cumartesi günü yapıldı. Sabah saat 10:00'da başlayan ve tek oturumda yapılan sınavda adaylara 135 dakika süre verdili.

LYS-4 sınavı Tarih testi, Coğrafya-2 testi, Felsefe testi ile Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi testinden oluştu. Adaylar LYS-4 Sosyal Bilimler sınavı kapsamında Tarih testinde 44 soru, Coğrafya-2 testinde 14 soru, Felsefe Grubu ile Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi testinde ise 32 soru yanıtladı. Her bir testin ayrı soru kitapçığında bulunduğu LYS 4 sınavında adaylar soruların yanıtlarını ise sadece tek bir cevap anahtarı üzerinde işaretledi.

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.