LYS4, LYS1 soruları ve cevapları yayımlandı! TIKLA

LYS4, LYS1 soruları ve cevapları yayımlandı! TIKLA

LYS-4 sosyal bilimler soru ve cevapları! 2016 LYS Tarih, Coğrafya, Felsefe, Din kültürü soru ve cevapları yayınlandı mı? Lisans yerleştirme sınavı Tarih, Coğrafya, Felsefe, Din kültürü soru ve cevapları

18 Haziran cumartesi günü yapılan LYS - 4 sosyal bilimler sınav soru ve cevapları henüz açıklanmadı LYS-4 Tarih, Coğrafya, Felsefe, Din kültürü soru ve cevapları açıklanır açıklanmaz haberimizde yer alacaktır.

LYS SOSYAL BİLİMLER SORU VE CEVAPLARI

Yükseköğretime Giriş Sınavı'ndan (YGS) en az 180 puan alan yaklaşık 1 milyon öğrenci  LYS - 4 sosyal bilimler sınavına girdi.

2016 LYS-4 SOSYAL BİLİMLER SORU VE CEVAPLARI

2016 LYS maratonu bugün başladı. Peki LYS soruları bu sene kolaymıydı , yoka zor muydu? LYS Sosyal Bilimler soru ve cevapları, LYS Tarih soru ve cevapları, LYS Coğrafya soru ve cevapları, LYS Felsefe soru ve cevapları nasıldı. 
2016 LYS-4 soru ve cevapları Pazar günü yapılacak Fen bilimleri sınavıyla birlikte ortak yayınlanacaktır.

LYS çıkmış soruları: TIKLAYIN...

LYS 2015 çıkmış soruları: TIKLAYIN...

LYS 2014 çıkmış soruları: TIKLAYIN...

LYS 2013 çıkmış soruları: TIKLAYIN...

LYS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Bu senenin önceki yıllardan en büyük farkı sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağının şimdiden bildirilmiş olması” diye konuşan Kılanç açıklamalarına şöyle devam etti: “Bu sene LYS sonuçları 18 Temmuz’da açıklanacak. Adayların 24 tercih hakları var. Bu tercih formlarını doldurup Ankara’ya bildirmeyle ilgili resmi tercih dönemi 26 Temmuz-2 Ağustos arasında gerçekleşecek. 2 Ağustos’tan sonra da yerleştirmelerin açıklanmasını bekleyeceğiz. Yetleştirme sonuçları 12 Ağustos’tan önce açıklanacaktır. Çünkü 12’sinde üniversitelere kesin kayıtlar e-kayıt yöntemiyle başlayacak.”

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.