Mansur Yavaş, bütün sol sitelere reklam verdi

Mansur Yavaş, bütün sol sitelere reklam verdi

Yönetimin değişmesi sonrasında, Ankara Büyükşehir Belediyesi, tüm sol sitelere 19 Mayıs banner reklamı verdi.

Eskiden Ankara Büyükşehir Belediyesi reklamverecekse, kendi siyasi görüşüne uygun internet sitelerine reklam verirdi. Ensonhaber, haber7, yenisafak bunlardan bir kaçıydı.

Ankara'da yönetimin değişmesiyle birlikte ne yapılacağı merak ediyordu. Ama değişen bir şey olmadığı bugün görüldü.

Mansur Yavaş, 19 Mayıs'ın yıl dönümünde, Ankara Büyükşehir adına yeniden internet sitelerine reklamverdi. Reklamlar bu kez de CHP'ye yakın internet sitelerine verildi.

Pazar günü itibariyle reklam verilen internet siteleri şu şekilde: Odatv, Gazete Duvar, T24, Abc Gazetesi, Halktv, Gerçekgündem... Reklam verilen siteler arasında HDP'ye yakın çizgisiyle bilinen ve hapishanelerdeki PKK'lıların ölüm oruçlarına destek veren internet sitelerinin yer alması ilginç bulundu.

Reklam verilen internet sitelerindeki bu değişim şunu göstermektedir: Ankara'nın bütçesi, reklam özelinde söylenecek olursa, dün de yandaşa gidiyordu, bugün de yandaşa gidiyor. Ankara'da başkanın değişmiş olması, yandaşa kaynak aktarma yanlışlığını değiştirmemektedir. Ankara halkının vergileriyle elde edilen bütçeler, yine verimli bir şekilde kullanılmamaktadır.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.