Mansur Yavaş CHP'den ittifak adayı gösterilecek

Mansur Yavaş CHP'den ittifak adayı gösterilecek

CHP ve İYİ Parti arasında Ankara Büyükşehir için ittifak görüşmelerinde anlaşmaya varılmak üzere olunduğu öne sürüldü. NTV'nin kulis haberine göre Mansur Yavaş CHP'den ittifak adayı gösterilecek. Kılıçdaroğlu ile Akşener de bu akşam bir görüşme gerçek...

CHP ile İYİ Parti arasında yürütülen ittifak görüşmelerinde yeni bir gelişme yaşandı. İYİ Parti'de Genel İdare Kurulu toplantısı sürerken, Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın ve Parti Sözcüsü Cihan Paçacı, görüşmelerde bulunmak üzere CHP'ye gitti.



Görüşme sonrası CHP'den çıkışta açıklama yapan Aydın "Aramızda olan bir takım pürüzlerle ilgili bir takım görüşme yaptık. Akşam da Genel Başkanımız gelip sayın Kılıçdaroğlu ile görüşecek. Biz bir ön görüşme yaptık genel başkanlar zaten görüşecek. Saati belli değil" dedi.

ANKARA CHP'DE KALDI İDDİASI

Öte yandan NTV Muhabiri Celal Çamur'un aktardığı kulis bilgilerine göre Ankara'da CHP'den ittifak adayı gösterilecek. Aday olarak da Mansur Yavaş isminin ön plana çıktığı belirtiliyor.

İYİ Parti bunun karşılığı olarak Balıkesir, Denizli, Mersin veya Manisa'dan en az iki tanesini istediği ifade ediliyor.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sabah saatlerinde ittifak görüşmelerine ilişkin yaptığı açıklamada, "Görüşmeler devam ediyor, umarım güzel şeyler olur. Türkiye bu ittifak görüşmelerini başarı ile sonuçlandırır. Benim en büyük arzum bu" ifadesini kullanmıştı.

NTV

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.