MEB GYS Memurluk / Şeflik / Şube Müdürlüğü Sınav Kazandıran Kitaplar Çıktı

MEB GYS Memurluk / Şeflik / Şube Müdürlüğü Sınav Kazandıran Kitaplar Çıktı

MEB 2023 Görevde Yükselme Sınavı duyurusu yayınlandı. MEB 2023 yılında GYS Memurluk, GYS Şeflik, GYS Saymanlık ve GYS Şube Müdürlüğü sınavı için 9 Temmuz 2023 tarihini adres gösterdi. Peki MEB GYS 2023'de hangi kitapla hazırlanmalı? Hepsi ve daha fazlası.

MEB 2023 Görevde Yükselme Sınavı duyurusu yayınlandı. MEB 2023 yılında GYS Memurluk, GYS Şeflik, GYS Saymanlık ve GYS Şube Müdürlüğü sınavı için 9 Temmuz 2023 tarihini adres gösterdi. Peki MEB GYS 2023'de hangi kitapla hazırlanmalı?

2023 MEB GYS Konu Anlatımı ve Soru-Cevap Kitapları; MEB tarafından 9 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak olan Milli Eğitim Bakanlığı Görevde Yükselme Seçme Sınavı’na hazırlık amacıyla alanında uzman yazar komisyonumuz tarafından kaleme alınmıştır.

Her kadro için farklı özellikte hazırlanan sınav konuları ayrı ayrı bölümler şeklindedir. Türkçe, İnsan Hakları, Protokol Kuralları, Atatürk İlke ve İnkılapları ve Genel Kültür gibi bölümler konu anlatımları şeklinde, mevzuat kısımlarının yer aldığı bölümler tam kavrama tekniği ile soru-cevap şeklinde hazırlanmıştır.

Örnek Sayfalar için TIKLAYINIZ!

Sınav kazandırma ve yüksek başarı sağlamaya yönelik olarak hazırladığımız kitabımızda; konuların arasına püf noktalar, pratik çözümler, yazar notları ve tablolar eklenmiştir.

Sadeleştirilmiş ve İhtiyaca göre hazırlanmış öz ve net bilgilerden oluşan bu yayınımızın sınava hazırlanan siz değerli okuyucularımıza katkı sağlamasını diliyoruz.

Kalem Kitap

Ankara Üniversitesi

Eğitim Bilimleri Fakültesi Cebeci Kampüsü

KİTAPLARI İNCELEMEK İÇİN BAĞLATI LİNKLERİ:

image001.jpg

image002.jpg

image003.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.