MEB Yönetici Mülakatlarında Bakan Selçuk Farkı! Kimler Kaç Puan Aldı?

MEB Yönetici Mülakatlarında Bakan Selçuk Farkı! Kimler Kaç Puan Aldı?

İl Milli Eğitim Müdürlükleri İlk Defa Yönetici Görevlendirme (müdür ve müdür yardımcıları) Sözlü Sınav sonuçlarını açıkladı.

İl Milli Eğitim Müdürlükleri İlk Defa Yönetici Görevlendirme (müdür ve müdür yardımcıları) Sözlü Sınav sonuçlarını açıkladı.

MEB Yönetici Görevlendirme Takvimine göre, mülakat sonuçları 1-2 Ağustos 2019 tarihlerinde açıklanacaktı. 

Geçmiş yıllarda yaşanan mülakat problemlerinin, haksızlıklarının ve kul hakkı yemelerinin tekrar yaşanıp-yaşanmayacağı büyük merak konusu olmuştu.

Dün açıklanmaya başlanan sonuçlar gösterdi ki; müdür ve müdür yardımcılığı mülakatlarında adaylara yazılı sınav puanlarının aynısı verilmiş.

Aynı şekilde bugün gelen sonuçlar da büyük ölçüde benzer özellik göstermektedir. 

Bakan Selçuk, MEB EKYS Sınavı öncesinde, yönetici mülakatlarında yazılı sınavın aynısının verileceğini açıklamış, bu konuda yönetici adaylarına önemli mesaj vermişti. 

Yıllardır devam eden ve büyük bir yönetici kıyımına neden olan Mülakat konusu bu şekilde neredeyse tamamen çözümlenmiş oldu.

Eğitimcilerin ağız birliği yaptığı hak, adalet ve liyakat ilkelerinin böylesine bir çırpıda çözümlenmesi, Bakan Ziya Selçuk'a duyulan güveni bir kat daha artırmıştır. 

Görevinde henüz 1 yılını tamamlamış Bakan Selçuk'un, yılların çürümüşlüğünü böylesine çöpe göndermesi umutları da artırmıştır. 

Her defasında "MEB'de bir şey değişmedi" diye sürekli eleştiren kesimler bakalım şimdi ne diyecekler?

Biz de turkiyeegitim.com olarak Bakan Ziya Selçuk'u tebrik ediyor, MEB'de her alanda adalet, hukuk ve liyakatin hakim kılınması için kendisini destekliyoruz. 

Turkiyeegitim.com özel haber

NOT: Bazı illerde güvenlik soruşturması gerekçesiyle çok az sayıda yönetici adayına düşük puan verildiği yönünde bilgiler gelmiştir. 

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum