MEB’de rekor promosyon anlaşması! İlk kez yüzde 1000'i aştı!

MEB’de rekor promosyon anlaşması! İlk kez yüzde 1000'i aştı!

Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı olarak görev yapan öğretmenlere verilen promosyon ödemelerinde yeni bir rekor kırıldı. Osmancık Milli Eğitim Müdürlüğü, İş Bankası ile yapılan anlaşma ile öğretmenlere 35.000 TL promosyon ödemesi yapılmasını kararlaştırdı.

Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı olarak görev yapan öğretmenlere verilen promosyon ödemelerinde yeni bir rekor kırıldı. Osmancık Milli Eğitim Müdürlüğü, İş Bankası ile yapılan anlaşma ile öğretmenlere 35.000 TL promosyon ödemesi yapılmasını kararlaştırdı. Bu protokol, 3 yıl boyunca geçerli olacak ve ödemeler 15 Nisan 2024 ile 15 Nisan 2027 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Öğretmenlere yönelik promosyon ödemeleri her yıl yenilense de, bu kez sağlanan promosyon miktarı geçmiş yıllara kıyasla önemli bir artış gösterdi. Yapılan anlaşma ile birlikte promosyon tutarı bir önceki döneme göre yüzde 1060 artarak rekor seviyeye ulaştı.

Diğer iller ve ilçelerde de promosyon görüşmeleri devam ederken, sendika farkı gözetmeksizin öğretmenlerin talep ve deneyimlerini dikkate alan anlaşmalar yapılıyor. Ancak, bu süreç bazen uzun sürebiliyor. Önemli bir gelişme olarak değerlendirilen Osmancık'taki promosyon anlaşması, öğretmenler arasında memnuniyetle karşılandı. Promosyon tutarı 15 Nisan'da öğretmenlerin banka hesaplarına tek seferde peşin olarak aktarılacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum