MEB'den Alan değiştiren yöneticiler için Resmi Yazı

MEB'den Alan değiştiren yöneticiler için Resmi Yazı

Milli Eğitim Bakanlığı bağlı eğitim kurumlarında görev yapan yöneticilerden alan değişikliğine başvurup atanan yöneticilerin ayrılma ve başlama işlemleri 14 Haziran 2019 tarihi itibariyle gerçekleştirilecek.

Milli Eğitim Bakanlığıalan değişikliğine başvurup atanan yöneticilerin görevden ayrılma ve yeni görevlerine başlama ile ilgili resmi yazı yayımladı.

Milli Eğitim Bakanlığı bağlı eğitim kurumlarında görev yapan öğretmen ve yöneticilerin alan değişikliği işlemleri için ön başvurular 12-18 Aralık 2018 tarihleri arasında, tercih başvuruları 24-26 Aralık 2018 tarihleri arasında alınarak atama işlemleri 28 Aralık 2018 tarihinde gerçekleştirilmiştir.

Alan değişikliğine bağlı olarak yer değiştiren yönetici ve öğretmenlerin ayrılma ve başlama işlemlerinin 18 Ocak 2019 - 4 Şubat 2019 tarihleri arasında yapılacağı belirtilmiş iken eğitim kurumlarına idari işlerin aksamaması için yöneticiolarak görev yapmakta iken görev yerinden farklı bir eğitim kurumunu tercih edip öğretmen olarak atanan yöneticilerin ayrılma ve başlama işlemleri "14 Haziran 2019 tarihi itibariyle" gerçekleştirilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.