MEB’den DYK Kursları Hakkında Önemli Resmi Yazı

MEB’den DYK Kursları Hakkında Önemli Resmi Yazı

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Destekleme ve Yetiştirme Kursları hakkında önemli bir yazı yayımlandı. Detaylar haberimizde...

MEB’den DYK Kursları Hakkında Önemli Resmi YazıMilli Eğitim Bakanlığı tarafından Valiliklere, Destekleme ve Yetiştirme Kursları (DYK) konulu resmi yazı gönderildi. 

Milli Eğitim Bakanlığı Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü, tarafından gönderilen resmi yazıda, Destekleme ve Yetiştirme Kursları için e-kurs modülü üzerinden yapılacak sınıf tanımlama işlemlerinin 19 Ocak 2016 tarihinde başlamış olup, 29 Ocak 2016 tarihinde son bulacağı belirtildi. 

Gönderilen yazıda Sınıf tanımlama işlemlerinin belirlenen tarihler arasında kurs merkezleri müdürlüklerince gerçekleştirilmesi için gerekli duyuruların yapılması ve e-kurs üzerinden takip edilmesi hususunda gereğinin yapılması ristendi. 

T.C Milli Eğitim Bakanlığı 

Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü, 

Konu: Destekleme ve Yetiştirme Kursları 

Destekleme ve Yetiştirme Kursları için e-kurs modülü üzerinden yapılacak sınıf tanımlama işlemleri 19 Ocak 2016 tarihinde başlamış olup, 29 Ocak 2016 tarihinde tamamlanacaktır. 

Sınıf tanımlama işlemlerinin belirlenen süre içinde kurs merkezi müdürlüklerince gerçekleştirilmesi için gerekli duyurularun yapılmassı ve bu işlemlerin e-kurs modülünde yer alan raporlar bölümünden takip edilmesi hususunda, Bilgilerinizi ve gereğini rica ederim. 

Yunus YAĞMUR 

Bakan a. Daire Başkanı 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.