MEB'den Flaş EBA Canlı Ders Kararı - Öğretmenler Tanımlayacak, Sınırlama Yok!

MEB'den Flaş EBA Canlı Ders Kararı - Öğretmenler Tanımlayacak, Sınırlama Yok!

EBA Canlı Dersin kullanım saatleri 2 Kasım tarihi itibarıyla artırılıyor. Artık okul öncesinden 12. Sınıfa kadar tüm öğrenciler için istenilen saatte Canlı Ders yapılabilecek.

EBA Canlı Dersin kullanım saatleri 2 Kasım tarihi itibarıyla artırılıyor. Artık okul öncesinden 12. Sınıfa kadar tüm öğrenciler için istenilen saatte Canlı Ders yapılabilecek.

2 Kasım tarihi itibarıyla EBA Canlı Ders özelliğinde yeni bir düzenleme yapılacaktır. Bu yenilikle birlikte artık ortaokul ve lise seviyeleri için de ilkokullarda olduğu Pazar günü hariç her gün 08:30 - 20:20 saatleri arasında istenilen zamanda Canlı Ders yapılabilecektir.

Bir diğer yenilik; ortaokul seviyesinde de harici canlı dersler özelliği yayına alınacaktır. Harici canlı dersler; dersi yapacak öğretmenler tarafından oluşturulmaktadır. Öğretmenler kendi şubeleri için istedikleri saatte ders tanımlaması yapabileceklerdir. Harici Canlı Ders oluşturulmasıyla ilgili yardım videosu EBAda ilgili menü altında yer almaktadır.

İlkokul ve ortaokul seviyeleri için okul yöneticileri okullarındaki sınıf ve branş öğretmenlerinin oluşturdukları harici canlı dersleri görebilecekler.

Liseler içinse canlı dersler yine okul yöneticileri tarafından oluşturulacak olup saat bazlı kısıtlama işlemi kaldırılacak ve tüm sınıflar var olan canlı ders sistemini kullanarak istedikleri saatler için canlı ders ataması yapabileceklerdir.

12-126.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.