MEB'den Öğretmen Ve Müdürlere Ek Ders Müjdesi

MEB'den Öğretmen Ve Müdürlere Ek Ders Müjdesi

MEB İnsan Kaynakları Genel Müdürü Hamza Aydoğdu'dan Öğretmen ve Müdürlere Müjde Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürü bugün Eskişehir'de Eti Sosyal Bilimler Lisesindeki Müdürlerle yaptığı toplantıda Öğretmenlere ve Okul Müdürlerine iki müjd

MEB İnsan Kaynakları Genel Müdürü Hamza Aydoğdu'dan Öğretmen ve Müdürlere Müjde Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürü bugün Eskişehir'de Eti Sosyal Bilimler Lisesindeki Müdürlerle yaptığı toplantıda Öğretmenlere ve Okul Müdürlerine iki müjde birden verdi. 

Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürü bugün Eskişehir'de Eti Sosyal Bilimler Lisesindeki Müdürlerle yaptığı toplantıda Öğretmenlere ve Okul Müdürlerine iki müjde birden verdi.

1-­Ek ders adaletsizliği düzelecek. Branş Öğretmenlerinin maaş karşılığı 15 saat, Sınıf Öğretmenlerinin ise 18 saat olmasıyla ilgili düzenleme yapılacak ve denge sağlanacak. Yani Sınıf ve Okul Öncesi Öğretmenlerinin haftalık maaş karşılığı 18 saatten 15 saate düşürelecek. Önümüzdeki günlerde bununla ilgili çalışma yapılacak. Bu konuyla ilgili kesinlikle değişiklik yapılacak dedi.

2­-Müdürler de nöbet ücreti alacak. Daha önce de bu konu gündeme gelmişti. Kesinlik kazanması bekleniyor.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum