MEB'in İl İçi Fiyaskosu Kapıda!

MEB'in İl İçi Fiyaskosu Kapıda!

2019 Yarıyıl Tatili Kadrolu Öğretmenlerin Aile Birliği, Sağlık, Can Güvenliği Mazeretleri ve Engellilik Durumu İle Diğer Nedenlere Bağlı Yer Değiştirme Duyurusu’nda...

Bilindiği üzere, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayınlanan 2019 Yarıyıl Tatili Kadrolu Öğretmenlerin Aile Birliği, Sağlık, Can Güvenliği Mazeretleri ve Engellilik Durumu İle Diğer Nedenlere Bağlı Yer Değiştirme Duyurusu’nda daha önceki dönemlerde uygulanan il/ilçe emri uygulamasına yer verilmemiş olup, ayrıca mazerete bağlı yer değişikliği işlemleri kapsamında boş kontenjanların tamamının açık gösterilmediğine dair Sendikamıza şikayetler ulaşmaktadır. Bu sebeple, çok sayıda öğretmenimiz hizmet puanı yetersizliği ya da alanında boş kontenjan bulunmadığından dolayı mazerete bağlı yer değişikliği yapamadığı için mağdur olacaktır.

Türk Eğitim Sen olarak Bakanlığa gönderdiğimiz yazıda, 2019 Yarıyıl Tatili Kadrolu Öğretmenlerin mazerete bağlı yer değişikliği işlemlerinde öğretmenlerimize il/ilçe emri hakkı verilerek ve boş kontenjanlarının tümünün açık gösterilmesi sağlanarak mağduriyetlerin önlenmesi hususunda talepte bulunduk.

İlgili yazımız için tıklayınız

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.