Mehmet Yaşar Şahindoğan Son Yolculuğuna Uğurlandı

Mehmet Yaşar Şahindoğan Son Yolculuğuna Uğurlandı

Türk Eğitim-Sen bir önceki dönem Genel Başkan Yardımcılarımızdan Mehmet Yaşar Şahindoğan, 13.09.2023 tarihinde son yolculuğuna uğurlandı.

Bir süredir mücadele ettiği amansız hastalığa yenik düşen Şahindoğan, öğle namazını müteakiben Kırıkkale ilinin Keskin ilçesinde defnedildi.

Şahindoğan’ın son yolculuğunda Genel Başkanımız Talip Geylan, Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, MHP İl Başkanı Murat Abalı, Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürü Hayati Telefoncu, Kırşehir İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yasin Gülşen, Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, Ülkü Ocakları İl Başkanı Oğuzhan Akpınar, Türkiye Kamu-Sen’e bağlı sendikalarımızın genel başkanları ile yönetim kurulu üyeleri, Türk Eğitim-Sen Genel Merkez Yöneticileri, Türk Eğitim-Sen Şube Başkanları, Türk Eğitim-Sen Genel Merkez Personeli ile çok sayıda Türk Eğitim-Sen üyesi de hazır bulundu.

Türk Eğitim-Sen’e büyük emeği ve katkısı olan, sendikamızda şube başkan yardımcısı, şube başkanı ve 2009-2022 tarihleri arasında Genel Merkez’de Genel Başkan Yardımcılığı görevi yürüten Şahindoğan’ın vefatı eğitim camiamızı derinden sarstı.

Ailesine sabır ve başsağlığı dileklerini ileten Genel Başkanımız Talip Geylan üzüntüsünü şu sözlerle dile getirdi: “Yaşar Şahindoğan abimizi, hayır dua ve helallikle bir avuç toprağına teslim ettik. Son vazifemizde bizi yalnız bırakmayan teşkilat mensuplarımız ve dostlarımızdan Allah razı olsun. Ruhu şad olsun. Rabbim Cennetiyle müjdelesin”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.