Melahat Abla Anaokulu Yeni Şubesi Açılıyor!

Melahat Abla Anaokulu Yeni Şubesi Açılıyor!

Uzun yıllar Milli Eğitim Bakanlığı’nda önemli hizmetler veren Melahat Yiğit, 1990 yılından itibaren “Melahat Abla” markası ile Malatya’da Özel Anaokulu Eğitimi hizmeti vermeye başladı.

Uzun yıllar Milli Eğitim Bakanlığı’nda önemli hizmetler veren Melahat Yiğit, 1990 yılından itibaren “Melahat Abla” markası ile Malatya’da Özel Anaokulu Eğitimi hizmeti vermeye başladı.

26 yıllık İstikrarlı bir ivmenin sembolü olan Melahat Abla, 2016 yılı itibari ile ikinci şubesi olan Melahat Abla Anaokulu’nu modern binasında hizmete sunmuştur.

Melahat Abla Anaokulu,  Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı olup, 3-6 yaş grubuna eğitim vermektedir. 600m2 alana kurulmuş olan okul, geniş bahçesi ve oyun alanı, organik sebze yetiştirme alanı, modern veli bekleme salonu ile faaliyetine başlamıştır.

Her yaş grubuna ayrı öğretmen ile MEB müfredatına uygun eğitim programıyla Değerli Malatyalılar’a hizmet vermektedir.

Beslenme eğitimi olarak modern mutfak ve yemekhanesinde profesyonel aşçımızın hazırladığı; sabah kahvaltısı, öğlen yemeği  ve İkindi kahvaltısı ile alanında en iyi hizmeti vermeye gayret göstermektedir.

Sosyal etkinliklerde İngilizce dil eğitimi, Drama, Satranç, Bale, Halk oyunları, Tiyatro eğitimleri deneyimli ve genç eğitici kadrosuyla eğitim vermektedir.

Malatya'nın her semtine servis ağı olan okul; sabah 06:30'dan akşam 18:30'a kadar hizmet vermektedir.

Gelin, Görün, Kararınızı verin!!!

Adresimiz: Bostanbaşı Mevkii , Karakavak Mahallesi, Şefkat sokak, No:10 Yeşilyurt/Malatya

Web: www.melahatablaanaokulu.com

 

Melahat Abla Kimdir?

Malatya Hekimhan doğumlu olan Melahat Yiğit, 12 yıl Milli Eğitim Teftiş Kurulu'nda çalışmıştır. 1990 yılında Malatya'da Özel Anaokulu işletmesine başlamış, 26 yıldır binlerce çocuk yetiştirerek okul öncesi eğitime katkı sağlamıştır.

Okulöncesi eğitimi alanında birçok eğitime katılmıştır. 26 yıllık istikrarlı bir ivmenin sembolü olan Melahat Abla, 2016 yılı itibari ile ikinci şubesi olan Melahat Abla Anaokulunu modern binasında faaliyete sunmuştur.

İki oğlu olan Melahat Yiğit kariyerini başarılı bir şekilde sürdürmektedir.   

image017-006.jpgimage011-006.jpgimage015-006.jpgimage014-003.jpgimage005-046.jpgimage007-017.jpgimage001-151.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.