"Memur İhraçlarında Milat 15 Temmuz Olmalı"

"Memur İhraçlarında Milat 15 Temmuz Olmalı"

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, kamuda yaşanan ihraçlarla ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu. MEB ve Başbakanlığa seslenen Koncuk, “Başbakanlık olaya müdahale etmek yerine, adeta yaşanan düzensizliği seyretmektedir

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, kamuda yaşanan ihraçlarla ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu.  MEB ve Başbakanlığa  seslenen Koncuk, “Başbakanlık olaya müdahale etmek yerine, adeta yaşanan düzensizliği seyretmektedir. Bu kaosun ne kadar süreceğini bilmek mümkün değildir.” dedi.

Koncuk, değerlendirmesinde şunları belirtti:

“3592 öğretmen daha göreve iade edildi. İadeler sendikal eylem sebebiyle açıktakileri kapsamaktadır. MEB çifte standart bir uygulama içindedir.

Halen MEB'de açıkta bekleyen 5000 kişi bulunmaktadır. İhraçlardan hiç ses yoktur .Bu uygulamalar kamu vicdanında rahatsızlığı artırmaktadır.

Bugüne kadar kamuda iade edilenler 19.600 civarındadır. Valilik, kaymakamlık, rektörlüklerin açığa aldıklarında da belirsizlik sürmektedir.

Başbakanlık olaya müdahale etmek yerine, adeta yaşanan düzensizliği seyretmektedir. Bu kaosun ne kadar süreceğini bilmek mümkün değildir.

Ne bu kriterlerle, ne de 17/25 Aralık'ı milat sayarak, yaşanan bu kaostan çıkmak mümkün olmayacaktır. En kısa sürede aklı selim galip gelsin.

17/25 Aralık siyasetin miladı olabilir, Fetö'nün maskesinin düştüğü tarih ise 15 Temmuz'dur.Yani milletin miladı 15 Temmuz'dur.Buna dikkat!

Siyaset onca imkanı ile Fetö'nün çirkin yüzünü 17/25 Aralık'ta görebilmişse, o imkanları olmayanlardan aynı feraseti beklemek haksızlıktır.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum