Memur-Sen üyelerine TÖMER'den %40 indirim

Memur-Sen üyelerine TÖMER'den %40 indirim

Memur-Sen ve Ankara Üniversitesi arasında yabancı dil eğitimini kapsayan bir eğitim Protokolü imzalandı. Ankara Üniversitesi merkez kampüsünde imza töreni düzenlendi.

Memur-Sen ve Ankara Üniversitesi arasında yabancı dil eğitimini kapsayan bir eğitim Protokolü imzalandı. Ankara Üniversitesi merkez kampüsünde düzenlenen imza törenine Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bayraktutar, Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Ünüvar katıldı. 

İmza töreninde konuşan Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, yabancı dilin önemine değinerek “Memur-Sen olarak bizim kamu görevlilerinin mesleki yeterliliklerini arttırmak dil ihtiyaçlarını giderme talebine olumlu yaklaşımınız ve kamu görevlilerinin beklentilerini karşılama noktasında imkanlarınızı seferber etmeniz bizi ziyadesiyle memnun etti bunun için çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

Yalçın, Memur-Sen olarak dil eğitimini nitelikli bir şekilde sağlamak istediklerini ifade ederek “TÖMER Türkiye’de akademik disiplini ve toplam birikimi ile bir marka kuruluş… Ankara Üniversitesi’nin bu önemli markasının kamu görevlilerinin de istifadesine sunulmuş olması hem Memur-Sen üyeleri için hem milletimiz için faydalı olacaktır. Ankara Üniversitesi’ne, TÖMER bünyesinde emek veren arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. 

Ankara Üniversitesi Rektörü Necdet Ünüvar ise Memur-Sen’in kamu görevlilerinin liyakat ve niteliğini arttıracak olan yabancı dil eğitimine önem vermesinden ve bu ihtiyacı TÖMER ile karşılamak istemesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Kamu görevlilerinin bilgi birikimlerini ve niteliklerini arttıracak bir çalışmada yer almaktan memnuniyet duyuyoruz. Onların böyle bir eğitimi alması hem onlar için hem de devletimiz için çok kıymetli. Memur-Sen’e bu konuya verdikleri ehemmiyetten ve kamu görevlilerinin taleplerine ilişkin bu somut adımı attıklarından ötürü teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 

Memur-Sen ile Ankara Üniversitesi arasında imzalanan protokol kapsamında Memur-Sen üyelerine TÖMER tarafından verilecek kurslarda tüm diller için %40 indirim uygulanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.