Memur Sen'den Kamu Sen'e  Cevap: Cehaletinin Mağduru Mu...

Memur Sen'den Kamu Sen'e Cevap: Cehaletinin Mağduru Mu...

Memur Sen Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Çakırcı, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla Kamu Sen Başkanı'nın toplu sözleşme görüşmelerine dair açıklamalarına cevap verdi.

Çakırcı, Kamu Sen Genel Başkanının toplu sözleşme konusunda yanlış bilgi verdiğini belirtti. Kamu Sen'in toplu sözleşme görüşmelerine katılmayacağını açıklamasını da eleştirdi.

İşte o açıklama:

Cehaletinin Mağduru Mu Kurnazlığının Malûlü Mü?

Toplu sözleşme düzenini de masada konuşulanı da pekala bilen Kamu-Sen başkanı, sahayı manipüle edeyim derken hem yalan beyanını ifşa ediyor hem de komik duruma düşüyor.

Mutabakata varılan başlıkları da, hakeme gidecek başlıkları da kamuoyuna açıkladığımız halde toplu sözleşme üzerinden gerçeğe aykırı cümleler kurup yanlış bilgi verenler, memuru yanıltanlardır.

Sadece yüzdelik zammın hakeme gideceğini söyleyip ardından hakeme gidecek olan kira yardımı, refah payı gibi bazı konuları da sıralayarak kendi yalanıyla kendisini yalanlayan başkan, cehaletinin mağduru mu kurnazlığının malûlü mü?

Protokol kapısından giriş yaptıkları Bakanlığın bahçesinde ağaç gölgesinde bakanlık logolu kürsüden bakanlığın davetlisi gazetecilere eylem adı altında demeç verenlerin, başkalarını meydanlarda kararlılık gösterememekle suçlaması, tutarsızlık mıdır? ikiyüzlülük mü?

Bakanlığın 3. Toplantı daveti olmadığı ve olup olmayacağının da bilinmediği halde “Toplantıya Katılmayacağız” raconu ise tam bir komedidir.

Kamu görevlilerinin bunları neden yetkili kılmadığı belli. Ucuz işleri bırakın.

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.