Meral Akşener, "ayakkabılarınızı giyin ve odalarınızdan çıkın"

Meral Akşener, "ayakkabılarınızı giyin ve odalarınızdan çıkın"

MHP Genel Başkan adayı ve eski Milletvekili Meral Akşener, "Giyin ayakkabınızı, eskitin onları. Çıkın odalarınızdan. Açın kulaklarınızı, gelin, buraya gelin." dedi.

Kurultay çalışmaları kapsamında Bursa'ya giden Meral Akşener, Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen programda partililere hitap etti.

Meral Akşener, "Şimdi bize bunlar 'koltuk meraklısı' diyorlar. Evet, ben ve arkadaşlarım sizin adınıza koltuk meraklısıyız. Çünkü ülkücü gençlik, kavruk Anadolu çocukları ya taşeron yanına yada uzman çavuşluğa mahkum edildi bu ülkede." dedi.

Kurultay istediklerini belirten Akşener, şöyle konuştu:

"KAÇMAYIN, KALKIN O KOLTUKLARDAN"

"Kaçmayın, gelin, ülkücü iradeye kulak verin. Gelin, ülkücü iradenin, ülkücü ferasetinin, ülkücü irfanın tartısında tartılın. Çıkın odalarınızdan. Yeter, eskittiniz koltukları otura otura. Kalkın o koltuklardan, gelin buraya, dinleyin burayı.

"AÇIN KULAKLARINIZI, BURAYA GELİN"

Dinleyin gençleri, kulak verin onlara. Dinleyin kadınları, dinleyin asenaları, dinleyin bozkurtları, dinleyin milletin sesi ne diyor. Giyin ayakkabınızı, eskitin onları. Çıkın odalarınızdan. Açın kulaklarınızı, gelin, buraya gelin. Ülkücülere güvenin."

MHP genel başkanlığına aday olduğunu dile getiren Akşener, "O terazide tartılmaya hazırım. O terazinin ferasetinde tartılmaya hazırım. O terazinin adaletinde tartılmaya hazırım. O terazinin irfanında tartılmaya hazırım.

Bursa'dan ilan ediyorum; ben Milliyetçi Hareket Partisinin genel başkanlığına adayım. Ben kendimi hem size hem de milletimize emanet ediyorum. Siz ne derseniz olur. Siz neyi uygun görürseniz, o olur." ifadelerini kullandı. 

HABER10

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.