Meteoroloji'den sağanak, kar ve fırtına uyarısı!

Meteoroloji'den sağanak, kar ve fırtına uyarısı!

Meteoroloji'den sağanak, kar ve fırtına uyarısı! Hava durumu raporu Meteoroloji tarafından yayınlandı. Meteoroloji sağanak, kar yağışı ve fırtına uyarısında bulundu. İşte yurtta hava durumu..

Hava durumu raporu Meteoroloji tarafından yayınlandı. Meteoroloji sağanak, kar yağışı ve fırtına uyarısında bulundu. İşte yurtta hava durumu...

YAĞIŞLAR DEVAM EDECEK! O İLLERE KUVVETLİ YAĞIŞ GELİYOR

Sağanak yağışların Marmara Bölges'nin doğusu, Karadeniz Bölgesi, İç Anadolu Bölgesi'nin doğusu, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Hatay, Osmaniye ve Kahramanmaraş çevrelerinde etkili olacağı belirtildi. Yağışların Güneydoğu Anadolu Bölgesi, Doğu Anadolu Bölgesi'nin güneybatısı ile Kahramanmaraş, Şırnak, Hakkari, Ordu, Giresin ve Trabzon'un batı kesimlerinde metrekareye 21 ila 50 kilogram arası düşeceği Rize ile Artvin'in kıyı kesimlerinde ise metrekareye 51 ila 75 kilogram yağış düşeceği uyarısında bulunan Meteoroloji yetkilileri, etkili olacak sağanak yağışların, genellikle yağmur ve sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak şeklinde olacağı tahmininde bulundu.

KARLA KARIŞIK YAĞMUR GELİYOR
Akşam saatlerinden itibaren Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinin yüksekleri, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunun yüksekleri ile gece saatlerinde Hakkari'nin yükseklerinde karla karışık yağmur şeklinde olacağı tahmin ediliyor.

FIRTINA UYARISI
Meteoroloji yetkilileri rüzgarın genellikle kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceğini belirtirken Marmara'nın batısı, Güney ve Kıyı Ege, Batı ve Orta Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu ile Orta Karadeniz kıyılarında yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/sa) esecğinden ötürü vatandaşları uyardı.

İSTANBUL HAVA DURUMU: SAĞANAK ETKİLİ
İstanbul hava durumu, bugün parçalı ve çok bulutlu olacağı tahmin edilirken gün içerisinde sağanak etkili olacak. Dün sabah saatlerinden itibaren etkili olan sağanak bugün de yine aralıklı şekilde etkisini devam ettirecek.

İstanbul'da bugün hava sıcaklığı en fazla 18 derece olacak.

Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Parçalı ve yer yer çok bulutlu 17

İzmir: Parçalı bulutlu 21

Adana: Parçalı ve çok bulutlu 27

Antalya: Parçalı bulutlu 27

Samsun: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı 19

Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların gece saatlerinde batı kesimlerinde kuvvetli olması (21-50 kg/m2) bekleniyor. 19

Erzurum: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmurlu, akşam saatlerinden sonra yüksekleri karla karışık yağmurlu 11

Diyarbakır: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinde kuvvetli (21-50 kg/m2) olması bekleniyor. 18

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.