MHP'li Enginyurt attığı tweeti hemen sildi!

MHP'li Enginyurt attığı tweeti hemen sildi!

MHP'li Enginyurt attığı tweeti hemen sildi!

İhracı istenen Cemal Enginyurt 'istifa sinyali' verdiği tweetini sildi

Dün kesin ihracı istemiyle MHP Disiplin Kuruluna sevk edilen MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, ihraç isteminin ardından yazdığı, “Beni ihraç edemezsiniz, ben gereğini yaparım” tweetini sildi.

AK Parti'ye yönelik sözleri nedeniyle partisinden kesin ihraç talebiyle disipline sevk edilen MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, dün kararın ardından sosyal medya hesabı Twitter'dan attığı tweetini sildi.

Sosyal medya hesabından “Beni ihraç edemezsiniz, ben gereğini yaparım” diyerek istifa sinyali veren Cemal Enginyurt, kısa bir süre sonra yazdığı bu ifadeleri Twitter hesabından sildi.

CEMAL ENGİNYURT TWEETİNİ SİLDİ

Cemal Enginyurt, ihraç isteminin ardından Twitter'dan yaptığı ilk açıklamada, “İhraç! Hainler, satanlar, korkaklar, arkadan vuranlar, yolda bırakanlar, dalkavuklar için kesin çözümdür. İhanet etmedim, liderimi satmadım, korkmadım, yolda bırakmadım, dalkavuk olmadı. O sebepledir ki beni ihraç edemezsiniz. Ben gereğini yaparım. Ülkücülük, şereftir, şerefin tavizi olmaz.” ifadelerini kullanmıştı.

Hesabından üç tweet atan Enginyurt, söz konusu bu tweetini daha sonra sildi. Enginyurt'un bu ifadelerini hangi gerekçeyle sildiği ise bilinmiyor.

MHP'li Enginyurt kesin ihraç talebiyle disipline sevk edildi

MHP'li Cemal Enginyurt’tan istifa sinyali: Beni ihraç edemezsiniz...

AK PARTİ BİZİ HER YERDE YOK SAYIYOR DEMİŞTİ

Son zamanlarda AK Parti iktidarına yönelik sert eleştirileriyle öne çıkan Cemal Enginyurt, geçtiğimiz gün ise, "Tarım bakanı ne istiyorsun sen bizden? Niye davet etmiyorsun bizi? AK Partililer niye çağırmıyorsunuz bizi. Ne yaptık size? Muhalefet mi ettik? Her yerde savunuyoruz, her yerde anlatıyoruz. Cumhur İttifakından başka bir şey söylemiyoruz. Biz her söze başladığımızda Sayın Cumhurbaşkanı diye başlıyoruz. Ama bu arkadaşlar bizi yok sayıyorlar. Her yerde yok sayıyorlar. Belediyelerde, sokakta, siyasette yok sayıyorlar. En son bugün tarım bakanı… Biz anlatamıyor muyuz projeleri. Muhalefet mi ettik size?" ifadelerini kullanmıştı.

Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt,bu sözleri nedeniyle de dün partisinden kesin ihraç talebiyle disipline sevk edilmişti

Kaynak : Milli Gazete

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.