Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Öğretim Üyesi alım ilanı

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Öğretim Üyesi alım ilanı

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Rektörlüğünden:

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemiz birimlerine 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu,

657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesi ile Öğretim Üyesine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği Esaslarına göre alınacak öğretim üyesi kadro ilanlarına ait başvuru belgeleri www.msgsu.edu.tr internet adresinin personel/ilgili mevzuat kısmında yer almaktadır.

 

Yurtdışından alınmış diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması şarttır.

Başvuru süresi, bu ilanın yayımı tarihinden itibaren 15 gün olup, son başvuru tarihi tatile denk geldiği takdirde bir sonraki mesai saati bitimine kadar başvuru yapılabilecektir. Kadro dereceleri ve sınava ilişkin diğer tamamlayıcı bilgiler ilgili birimlerden öğrenilecektir.

Duyurulur.

ANABİLİM/ ANASANAT DALI

UNVANI

ADET

AÇIKLAMALAR

MİMARLIK FAKÜLTESİ

Yapı Bilgisi

Prof.

1

Mimar Kökenli olmak, Enerji Korunumlu yapılar konusunda çalışmış olmak, Yapı Bilgisi ve Yapı Fiziği konularında ders vermiş ve araştırma projelerinde çalışmış olmak.

Bölge Planlama

Doç.

1

Şehir ve Bölge Planlama Bölümü Lisans mezunu olmak, doktorasını konut alanlarında alternatif enerji kaynaklarının kullanılması konusunda yapmış olmak, planlamadaekoloji, sürdürülebilirlik ve enerji konularında çalışmaları olması, sürdürülebilir gelişme planlaması, kent ve enerji, planlama atölyesi konularında en az 10 yıldır ders veriyor olmak.

Bölge Planlama

Doç.

1

Şehir ve Bölge Planlama Bölümü Lisans mezunu olmak, doktorasını insan merkezli bütünleşik ulaşım planlama ve politikaları konusunda yapmış olmak, ulaşımın toplumsal boyutu ve kent algısı, ulaşım sistemleri, ulaşım planlama, ulaşımda alternatif çözümler, organik ulaşım konularında çalışmaları bulunmak, ulaşım, temel tasarım, görsel iletişim konularında dersler vermiş olmak.

FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ

Genel Sosyoloji ve Metodoloji

Doç.

1

Çocukluk ve Gençlik Dönemi Sorunları ve Hakları konusunda alan araştırmasına dayalı çalışmaları bulunmak, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler dalında doktora yapmış olmak, Sosyal Problemler ve Hizmetler, Suç Sosyolojisi alanlarında ders vermiş olmak.

İSTANBUL DEVLET KONSERVATUVARI

Üfleme ve Vurma Çalgılar

Prof.

1

Flüt Sanat Dalında görevlendirilmek üzere; Yurtiçi ve Yurtdışında alanıyla ilgili konserler vermiş olmak, “Flüte Başlama Yöntemleri ile ilgili çalışmalar yapmış olmak.

Son Başvuru Tarihi: 12.11.2015

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.