Müdür Yardımcılığı Atamaları İçin Süreç Başlıyor

Müdür Yardımcılığı Atamaları İçin Süreç Başlıyor

MEB, Müdür yardımcılığı ve Müdür başyardımcılığı atamaları için süreç önümüzdeki günlerde başlayacak.

Milli Eğitim Bakanlığı bu yıl mart ayında gerçekleştirilen müdür yardımcılığı ve müdür başyardımcılığı sınavı için geçtiğimiz haftalarda bir takvim açıklamıştı. Takvimin öncesinde sınav ile ilgili mahkeme süreci ve onlarca spekülasyon yapılmış ve bu tartışmalara bakanlık son noktayı koymuştu. Sınavı kazanan yaklaşık 17000 öğretmenin yönetici kadrolarına ataması yapılacak.

Atama süreci MEB'in yayınladığı takvime göre şu şekilde işleyecek:

cats(212).jpgcats1(1).jpg

 


MEB'in takvimine göre bu hafta içi perşembe ve cuma günleri İl Milli Eğitim Müdürlüklerinde müdür başyardımcısı ve müdür yardımcısı görevlendirmeleri için kontenjanların girilmesi işlemi gerçekleştirilecek. 

22-26 Ağustos tarihleri arasında duyuru ve başvuru süreci gerçekleştirilecek. Bu zamana kadar özür grubu atamaları yapılacağı için müdür yardımcılığı sınavını kazanan bazı  öğretmenlerin sıkıntı yaşayacağı  tahmin ediliyor.

Öte yandan başvuru sonuçlarının açıklanması ve görevlendirme tarihi ise: 29 Ağustos-9 Eylül. MEB, 2016 yılı Müdür yardımcılığı ve Müdür başyardımcılığı ile ilgili süreci takip edip siz değerli okuyucularımızı bilgilendirmeye devam edeceğiz.

mebpersonel.com

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum