Müdür Yardımcılığı Sınavı Yarın Yapılacak

Müdür Yardımcılığı Sınavı Yarın Yapılacak

MEB Müdür Yardımcılığı Sınavı Yarın Yapılacak. MEB Müdür yardımcılığı sınavı(20.03.2016)'nda adaylara çoktan seçmeli 100 soru sorulacak ve her soru 5 seçenekten oluşacaktır.

Milli Eğitim Bakanlığı'nın yaptığı açıklamalar ve sınav takvimi uyarınca, 2016 yılı MEB Müdür yardımcılığı sınavı 32 il merkezinde 20 Mart 2016 tarihinde gerçekleştirilecek.

Müdür yardımcılığı sınav giriş belgeleri ise MEBBİS üzerinden sınava girecek öğretmenler için yayınlandı. Sınava girecek öğretmenlerin sınav giriş belgesi çıktısını mebbis.meb.gov.tr adresinden kullanıcı adı ve şifre girerek alması gerekiyor.

MEB Müdür yardımcılığı sınavı 20 Mart 2016 tarihinde yapılacak. Adaylara çoktan seçmeli 100 soru sorulacak ve her soru 5 seçenekten oluşacaktır. Ayrıca yanlış yanıtlar doğruları götürmeyecektir. Her 1 sorunun değeri 1 puan olacak ve en az 70 puan alan adaylar müdür yardımcılığı için başvuruda bulunabilecektir. Atamalar tamamen puan üstünlüğü esasına göre yapılacaktır.

Milli Eğitim Bakanlığı 2016 yılı müdür yardımcılığı ve müdür başyardımcılığı sınav sonrasında sorular ve cevaplar, sınav sonrası merak edilenler, yapılması gerekenler ve süreçle ilgili her şey TurkiyeEgitim.com'da olacak.

TurkiyeEgitim.Com olarak, MEB Müdür yardımcılığı sınavına katılacak olan tüm eğitimcilere başarılar dileriz. 

Bizi takip etmeye devam ediniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum