Müdür Yardımcılığı Whatsapp Torpili Meclis Gündeminde

Müdür Yardımcılığı Whatsapp Torpili Meclis Gündeminde

VVhatsApp torpili Meclis'te! AKP Ceyhun İlçe Başkanı Süleyman Ulunun bir kadın öğretmen için istediği torpil, soru önergesi oldu.

WhatsApp torpili Meclis'te! AKP Ceyhun İlçe Başkanı Süleyman Ulunun bir kadın öğretmen için istediği torpil, soru önergesi oldu.

CHP'li Baydar, Bakan Yılmaz'a 'Talimatı veren başkan hakkında işlem yapılacak mı?" diye sordu... CHP Aydın Milletvekili Metin Lütfi Baydar; Adana'da AKP Ceyhan İlçe Başkanı Süleyman Ulu'nun bir öğretmen için istediği torpili Meclis gündemine getirdi. Baydar, cep telefonlarındaki ücretsiz mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ta ortaya çıkan mesajla ilgili Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'ın yanıtlaması istemiyle soru önergesi verdi.

Baydar, önergesinde, "Bu skandal, iktidarın yürütme üzerindeki etkisini açıkça ortaya koymakla birlikte Türkiye genelinde AKP eliyle bu ve benzeri torpilli atamaların yapıldığı kanaatini oluşturmaktadır" dedi. CHP'li vekil, Yılmaz'a "Talimatı veren AKP'li başkan hakkında işlem yapılacak mıdır? Türkiye genelinde benzeri talimatlarla torpil incelemesi başlatılmış mıdır?" sorularını yöneltti. WhatsApp'taki mesajda AKP'li Ulu, Şehit Fehmi Koç İlköğretim Okulu'ndaki bir kadın öğretmenin Büyükmangıt İlköğretim Okulu'nda müdür yardımcısı pozisyonunda göreve başlaması için MEB Ceyhan Şube Müdürü Murat Bulut'a talimat vermişti. Bulut ise "Büyükmangıt İlköğretim Okulu'nun müdür yardımcılığı için Süleyman Ulu, Şehit Fehmi Koç'taki bayan için birini yollamış Mustafa Bey'in yanına. Ben de 'yazısı yazıldı' dedim. Haberin olsun müdürüm" diye yazarak öğretmenin işleminin başlatıldığını duyurmuştu. Mesajı yanlış yere yolladığını fark eden Bulut, "Yazı sehven atılmıştır" diye düzeltmeye çalışmıştı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.