Müezzinoğlu'ndan Flaş KPSS Değişikliği Açıklaması

Müezzinoğlu'ndan Flaş KPSS Değişikliği Açıklaması

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, çok fazla mağduriyetin yaşandığı KPSS sisteminin değişimine yönelik önemli açıklamada bulundu. Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) güvenin kalmadığını belirten Müezzinoğlu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, çok fazla mağduriyetin yaşandığı KPSS sisteminin değişimine yönelik önemli açıklamada bulundu.

Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) güvenin kalmadığını belirten Müezzinoğlu, KPSS sisteminde öenmli değişiklikler için çalışmaların yürütüldüğünü belirtti.

Bakan Müezzinoğlu'nun KPSS sistemindeki değişikliklere yönelik açıklaması:

" KPSS'de güven sıfırlandı, A'DAN Z'YE bütüncül olarak kurgulayabileceksek önümüzdeki 4,5 ayda bunun üzerinde çalışmalarımızı sürdürüceğiz ve noktasal çözümlerle süreci yöneteceğiz. Bununla ilgili önemli bir çalışma yürütülüyor . Çalışmada çeşitli üniversitelerden akademisyenler, özel sektör temscilcileri, belediyeler ve sendikalar da yer alıyor. Açık uçlu sorular KPSS'de düşünülebilir. Bu soru tarzı puan vericiye en büyük verileri sağlıyor.  Çocuklarımıza yaptığımız en büyük kötülük oldu bu test sistemi" dedi.  

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.