Mustafa Kır: Siyonist oyunun finali Türkiye üzerinde oynanmak isteniyor

Mustafa Kır: Siyonist oyunun finali Türkiye üzerinde oynanmak isteniyor

Mustafa Kır: Siyonist oyunun finali Türkiye üzerinde oynanmak isteniyor

MEMUR-SEN ANKARA İL VE ASTP  BAŞKANI MUSTAFA KIR: ANKARA'DA GERÇEKLEŞTİRİLEN MENFUR TERÖRİST SALDIRI SEBEBİYLE YAPATIĞI BASIN AÇIKLAMASINDA "SİYONİST OYUNUN FİNALİ TÜRKİYE ÜZERİNDE OYNANMAK İSTENİYOR" DEDİ.

 

            Siyonist oyunun finali Türkiye üzerinde oynanmak isteniyor.

            17.02.2016 Günü Saat 18.31 sularında İnönü Bulvarı Merasim caddesi Genel Kurmay Başkanlığı bitişiğindeki Deniz ve Hava Kuvvetleri Komutanlıkları ile TBMM'nin hemen yakınında teröristler tarafından askeri servis araçlarının arasına girerek bomba yüklü bir aracın patlatılması sonucunda  28  kardeşimizin şehit edilmesi, 61 kardeşimizin yaralanmasına ilişkin haberlere ilaveten aynı anda Diyarbakır'dan 2 şehit haberinin duyurulması ile birlikte millet olarak yüreklerimiz bir daha dağlanmıştır. Şehitlerimize Allah'tan rahmet yaralılara acil şifalar, aile ve yakınlarına milletimize sabrı cemil temenni ediyoruz. Ülkemizin birliğine dirliğine yapılan saldırıyı lanetliyoruz.

 

           Hedef Türkiye'yi Orta doğuda  yaşanan mezhepsel çatışmaların içine çekmektir.

            Ülkemizin Üç bir tarafı denizlerle dört bir tarafı ise düşmanlarla kuşatma altındadır. Türkiye'miz Siyonist güçlerin iç ve dış hainlerin  hedefindeki tek ülkedir. Reyhanlı ile başlayıp,Suruç'ta Gaziantep'te Diyarbakır'da, Topkapı'da,Gar'da ve Dün akşam İnönü Bulvarı Genel Kurmay Başkanlığı yanında gerçekleştirilen  bombalı saldırıların tek  amacı Türkiye'yi Ortadoğu’da yaşanan ideolojik  ve mezhepsel çatışmaların odağına çekebilme arzusundan kaynaklanmaktadır.

 

           Milletimiz bu kirli oyunun farkına  varmak zorundadır.

            İşte bu Menfur terörist saldırıları İç çatışmanın ürettiği otorite boşluğu da  fırsat bilinerek kurgulanan manipülasyonlar ve provokasyonlar vasıtasıyla   Ülkemizi çatışmanın tarafı olan ülkeler ve  örgütlerlerle birlikte  sınır ötesi  Suriye bataklığının içine çekmenin ayak sesleridir.  Milletimiz bu kirli oyunun ve sinsi tezgahın farkına  varmak zorundadır.

         Terör örgütlerinin  saldırılarını tek başına yapmadıkları  arkalarında açık ve gizli Siyonist odakların  bulunduğu inkâr edilemez bir gerçektir. Etnik kökenli terör örgütü olan PKK ile ölüm makinesi gibi çalışan din makyajlı terör örgütü IŞİD ve bunların  uzantıları Siyonist  odaklarca  manivela gibi kullanılmaktadır.

             

         Terörün Gıdası Kaos, Panzehiri ise inadına  kardeşliktir.

         Terör kaos demektir. Amacı kan dökerek,can alarak korku ve tedirginlik yaratmaktır.Teröristler; birlik ve beraberliğin,sağlanamadığı,halk-devlet, iktidar-muhalefet kamplaşmalarının baş gösterdiği  dumanlı havalarda boy gösterirler. Bunun için terörist saldırılara karşı sergilenen  duruş  çok önemlidir.  Çünkü bir ülke için terörist  saldırılardan  ziyade  bu saldırılar karşında gösterilen  zafiyet, en büyük tehdidi ve tehlikeyi oluşturmaktadır.  

            Başta hükümetimiz ve siyasi partilerimiz olmak üzere  sivil toplum örgütlerimiz ve halkımız olarak birbirimizi suçlama yerine  düşüncelerimizi medeni ölçüler içinde aktarabilmenin ayrıştırıcı ve ötekileştirici söylemlerden kaçınabilmenin,kavga etmeden tartışabilmenin, hakaret etmeden eleştirebilmenin yolunu bulabildiğimiz ölçüde terör belasının belini kırabiliriz. Çünkü  terörün gıdası kaos, panzehiri ise inadına  kardeşlik,inadına,dayanışma inadına diyalogdur.        

           Ankara'nın kalbinde  gerçekleştirilen  menfur terör eylemini bu açıdan değerlendirme zorunluluğu vardır. Aksi takdirde kendi aralarında param parça olmuş, terör olayları karşısında birbirini suçlayanlar,  siyasi  menfaat devşirmeye çalışanlar her ne kadar teröre karşı lanet yağdırsalar bile  terörün emellerine hizmetten başka bir işe yaramamış olurlar. 

 

                    Güçlü bir Türkiye  küresel güçlerin korkulu rüyasıdır.

            Şu unutulmamalıdır ki Irak'ın  ABD işgaliyle başlayıp, Libya'nın yıkılması,,Mısır  Darbesi ve Suriye ile devam eden İslam Ülkeleri üzerinde  oynanan  oyunların Finali  Suriye ile savaşa sokulmak veya  içeride hortlatılan terör belası  yüzünden diz çökertilmek suretiyle  Osmanlı'nın son bakiyesi İslam Coğrafyasının son umudu Türkiye cumhuriyeti  toprakları üzerinde yapılmak  istenmektedir.          

         Çünkü Güçlü bir Türkiye  her dönemde başta İsrail olmak üzere  küresel güçleri ve onların  işbirlikçilerinin  korkulu rüyasıdır. Çok yakın tarihlerde gerçekleşen Reyhanlı saldırısı, Suruç olayı,G. Antep patlaması, Gezi Olayları, 6-7 Ekim Olayları ile Diyarbakır ve  Gar saldırısı   ve son olarak Başkentte gerçekleştirilen terörist saldırıları yukarıda izah ettiğimiz hadiselerden bağımsız olarak değerlendirmek mümkün değildir.  Bu olayları gerçekleştiren terörist odakların bağlı oldukları örgütlerin isimleri farklı  olsa da hedefi ortak hizmet ettikleri ve emir aldıkları  kaynak aynıdır.

 

          Büyük Memur-Sen Ailesi olarak terörü ve teröristleri lanetliyoruz.

          Dün olduğu gibi bu günde  kardeşlik iklimine katkı sağlayan sağduyulu sivil toplum örgütleri ile birlikte   terör örgütlerine ve terörist  olaylara karşı ortak tavır sergilemeye devam edeceğiz.    

  Türkiye’nin, milletimizin ve İslam coğrafyasının kandan, emperyalizmden, sömürüden, zulüm ve terörden arındırılması için dün olduğu gibi bugün de yarın da sorumluluk almaya hazır olduğumuzu  kamuoyuna ilan ediyoruz.

        Büyük Memur-Sen ailesi olarak, başta terör devleti İsrail,ABD ve Rusya olmak üzere, Avrupa Birliği Ülkelerinden teröre destek veren, onlara yataklık yapan, lojistik destek sağlayan, silah satan veya silah temin eden  moral destek veren  tüm terörü ve teröristleri lanetliyoruz. Son olarak Başkent  Ankara'da  olmak üzere terör olaylarında hayatlarını kaybeden asker polis ve sivil tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar ve yakınlarına sabır Milletimize başsağlığı diliyoruz.

 

                                                           MUSTAFA KIR

MEMUR-SEN ANKARA İL VE ANKARA SİVİL TOPLUM PLATFORMU BAŞKANI

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum