Mustafa Kır, Tüm Memurları Memur-Sen'li Yapacak!

Mustafa Kır, Tüm Memurları Memur-Sen'li Yapacak!

MEMUR-SEN ANKARA İL BAŞKANI MUSTAFA KIR'DAN KAZAN İLÇESİNE SENDİKAL ZİYARET

MEMUR-SEN ANKARA İL BAŞKANI MUSTAFA KIR'DAN  KAZAN İLÇESİNE SENDİKAL ZİYARET

 

           Hedef kamu görevlilerinin tamamını Memur-Sen'li yapmak olmalıdır.

            Memur-Sen Ankara İl Başkanı Mustafa Kır:  Memur-Sen Kazan İlçe Temsilciliğine seçilen  Sağlık Sen İlçe Temsilcisi Salman Yaşar Erdoğan ve beraberinde  Diyanet Sen İlçe Temsilcisi Ramazan Akyol, Bem-Bir-Sen  İlçe Temsilcisi Ercan Aydın,Büro Memur-Sen İlçe Temsilcisi Ayhan Kılıçkaya,Toç-Bir-Sen İlçe Temsilcisi Ayşe Efe Bayındır Memur-Sen İlçe Temsilcisi Emin Yoleri olduğu halde  İbrahim Bitik İlkokulu Müdürü ve  Eğitim-Bir-Sen İlçe Temsilcisi ve Kemal Yıldırım ziyaret  edildi. Ziyaret sonrası okulda Memur-Sen Kazan İlçe  Başkanlar kurulu toplantısı yapıldı.Kır toplantıda sendikanın hak arama ve haksızlıkla mücadele etme kurumu olduğunu Memur-Sen’in doğru kimden gelirse gelsin doğrunun yanında yer alan,yanlışı kim yaparsa yapsın yanlışın karşısında duran, hak ararken haksızlık yapmayan anlayışın temsilcisi olduğunu belirtti.

 

          Sayısal çoğunluğumuz kardeşler topluluğuna dönüştürülmelidir

 

            Memur-Sen; sayısı bir milyona yaklaşan Türkiye'nin ve dünyanın en büyük sendikası ve sivil toplum kuruluşudur.Elbette sayısal çoğunluk önemlidir. Bu sayısal çoğunluğu birlikte hareket edebilen,haksızlıklar karşısında birlikte duruş sergileyebilen kardeşler topluluğuna dönüştürmek daha da önemlidir. Kazan İlçemizde Memur-Sen'e bağlı sendika temsilcilerimizi bu duygu içerisinde görmekten büyük mutluluk duyuyorum. Biz darbelerin izlerini bu duyguyla sildik.Başörtüsü zulmünü,katsayı sorununu,Kuran öğrenmeye yaş sınırlaması getiren yasağın kaldırılmasını  bu birliktelikle sağladık. Ancak bizden  çözüm bekleyen çok sorunlarımız vardır.

 

            Materyalist eğitim sistemi gençliğimizi  bizden çalıyor

 

            Özellikle  yediden yetmişe herkesi doğrudan ilgilendiren Materyalist eğitim sistemi gençliğimiz ve geleceğimizi bizden çalıyor.  Sorun çözen değil sorun üreten eğitim sisteminden ahlaklı ve maneviyatı yüksek gençliği amaçlayan eğitim sistemine geçilmesi için hep birlikte mücadele etmeliyiz. Boşanma olayları çığ gibi artıyorsa,parçalanmış ailelerin geride bıraktıkları çocuklar sorunlar yumağı olarak topluma geri dönüyorsa,madde bağımlılığı ilkokul seviyesine kadar iniyorsa şiddet ve terör olayları her tarafı kuşatıyorsa bu olup bitenlerden eğitim sisteminin sorumsuz olduğunu söylememiz mümkün değildir.

 

          Hedef kamu görevlilerinin tamamını Memur-Sen'li yapmak olmalıdır

15 Mayıs 2016 günü Sendika üye sayımlarının yeniden revize edileceği tarihtir. Bilindiği üzere Memur-Sen'e bağlı 11 sendikada da yetkiliyiz. Bu bizi rehavete sokmamalıdır. Hedef kamu görevlilerinin tamamını Memur-Sen'li yapmak olmalıdır.  14 Mayısa kadar çalışmalarımız hızla sürdürülmeli, yapılan üye kesintilerinin yaptırılması için gerekli tedbirler alınmalıdır.

 

Daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atanan Serhat Oğuz Makamında ziyaret edildi. Memur-Sen İl Başkanı Mustafa  Kır tarafından  yeni atanan ilçe milli eğitim müdürü Oğuz’a kurucu genel Başkanımız merhum Akif İnan'ın Kitap seti takdim edildi.

           Gazeteci Adnan Aydoğan'a ziyaret

            Medya Gücü kötü yönde kullanılıyor

            Beraberindeki heyetle Kazan MAXiMEDİA Temsilcisi Adnan Aydoğan'ı ziyaret eden   Memur-Sen İl Başkanı Kır:Yasama,yürütme  ve yargı gücüne son yıllarda medya ve sivil toplum gücünün de eklendiğini, ancak bazı sorumsuz görsel ve işitsel medyanın bu gücü olumsuz yönde kullandığını  hatırlattı. Daha sonra;teknolojik iletişim araçlarının işlerin kolaylaştırılması  açısından önemeli olduğunu, kullanmasını bilmeyenler için  de çok büyük bir tehlike arz ettiğini ifade eden Kır:  Ahlaklı nesil yetiştirmeyi amaçlamayan eğitim sisteminin de bu tehlikeyi tetiklediğini bir an önce milli manevi ve ahlaki değerleri önceleyen eğitim sistemine geçilmesini müfredatın buna göre düzenlenmesini,öğretmenlerin bu doğrultuda yetiştirilmesini sözlerine ekledi. Aydoğan'da  medya'nın da bir hizmet aracı olduğunu, Kazan'ı ilgilendiren konularda basın yoluyla hizmet vermeye çalıştıklarını olumlu yapılan işleri teşvik ettikleri gibi olumsuz işleri de  engellemeye çalıştıklarını Memur-Sen'in hizmetlerini takdir ettiklerini  bu ziyaretin kendilerini sevindirdiğini ifade etti.

 

                                                 Mustafa KIR

                                  Memur-sen Ankara İl Başkanı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.