Nauman Zia Butt Kimdir?

Nauman Zia Butt Kimdir?

İnsanlık var olduğundan beri ticaret hep var olmuştur. İlk başlarda çeşitli takaslar ile gerçekleşmiştir. Örneğin bir miktar et ile aynı miktarda tahıl takas edilirdi.

İnsanlık var olduğundan beri ticaret hep var olmuştur. İlk başlarda çeşitli takaslar ile gerçekleşmiştir. Örneğin bir miktar et ile aynı miktarda tahıl takas edilirdi. Paranın icadı ile takas bir nevi ortadan kalmış ve ticaret resmen başlamıştır. Günümüzde ise fiziki ticaret azalmış ve insanların büyük çoğunluğu E-Ticaret yapmaya başlanmıştır. Öyle ki yeni bir sektör oluşmuş ve E-Ticaret Uzmanlığı adında yeni bir meslek ortaya çıkmıştır. İşte E-Ticaret konusunda uzman olan isimlerden biri de Nauman Zia Butt ismidir.

Nauman Zia Butt Ve Eğitim Hayatı

Nauman Zia Butt günlük hayatında da eğitim hayatında da E-Ticarete yönelmeden İngiltere’de okumuştur. Yazılım mühendisi olarak bir süre hayatına devam etmiş olsa da eğitimine devam etmek istemiştir. Yeditepe Üniversitesi’nden MBA E-Ticaret Yüksek Lisans Eğitimi almıştır.

● MBA yüksek lisans anlamına gelir. MBA programı iş dünyasında rekabeti yönetebilecek yönetici iş adamları ve iş kadınları yetiştirme amacıyla kurulmuş bir programdır.

Yeditepe Üniversitesi’ndeki eğitiminden sonra aynı üniversitede yedi yıl boyunca Kadro olarak  çalışmıştır. Araştırma ve Eğitim görevlisi olarak başladığı görev hayatında zaman içerisinde “Creative Web Marketing”, “Web Tasarım” konusunda eğitim vermiştir.

Bu görevlerini bırakmasının ardından 2004 yılında ARSE BİLİŞİM adında Bilişim Danışmanlık Şirketi kurmuştur.

Arse Bilişim

Arse Bilişim, Growth Hacking ve Dinamik Dijital Pazarlama yöntemleri ile pazarlama sektöründe çeşitli firmalara destek ve danışmanlık sağlamaktadır.

Nauman Zia Butt,Arse Bilişim  bünyesinde yalnızca pazarlama değil yazılım alanında da eğitim verip eğitim süresi sonunda da destek vermektedir.

Dijital Pazarlama günümüzde interaktif pazarlama, online pazarlama, e-marketing, web pazarlama isimleri ile de varlığını korumasının yanı sıra her an gelişmektedir.

Nauman Zia Butt şirketini kurmasının ardından 2004 yılında ""Google Adwords Profesyonel Sertifikası'nı kazanmaya hak kazanmıştır.

Google Ads Sertifikasyonu

Google Ada Sertifikasyonu, Google Ads hakkında ileri düzey bilgiye sahip olan kişilere bizzat Google tarafından verilen bir onay sertifikasıdır. Bu onay sertifikası Google’ın bu kişileri reklam ve pazarlama alanında onayladığı anlamına gelir. Eğitimi alıp sınava katılıp 85 puan alan sertifika sahibi olur. Eğitim hakkında bilgiyi Skillshop’a başvurarak alabilirsiniz.

Nauman Zia Butt bu sertifika ile pazarlama ve e-ticaret iş alanında uzman olduğunu kanıtlamıştır. Bu da şirketini ve kendisini geliştirme fırsatı sunmuştur.

Nauman Zia Butt şu an hala Arse Bilişim adındaki şirketi bünyesinde Bilişim ve İnternet Pazarlama, Dijital Pazarlama konusunda danışmanlık hizmeti vermektedir. Danışmanlık hizmetinin yanında eğer isterseniz Arse Bilişim bünyesinde Dijital Pazarlama eğitimi de alabilirsiniz.

Beyaz Şapkalı Seo

12-004.png

Aynı zamanda Nauman Zia Butt bir kitap yazmış ve yayınlamıştır. Beyaz Şapkalı Seo isimli kitabı edinerek kitabı okurken içinde bulunan kodlar ile videoları izleyerek veya dinleyerek Dijital Pazarlama alanında kendinizi geliştirebilirsiniz.

Nauman Zia butt Hakkında Detaylı Bilgi için TIKLAYIN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.